Beauty in your pocket
Download nu de gratis Treatwell app

  • 24/7 jouw kapper, spa of beautysalon boeken.
  • Zoek waar je op dat moment bent!
  • Meer dan 1000 reviews.
  • Gratis annuleren.
"Een briljante app!" - JFK Magazine
"Met de Treatwell app vind en boek je in no-time een afspraak." - Vogue
Onderweg?
Tijd voor een treat!

Je kapper, nagelstyliste of masseuse boeken doe je vanaf nu onderweg! Met de Treatwell app in 4 simpele stappen. Zoek in je omgeving, selecteer een type salon of behandeling en kijk direct in de agenda! Zo vind je zo snel mogelijk de treat die je zoekt. Lekker makkelijk! Je hebt nu altijd tijd om jouw kapper of nagelsalon te boeken.

verhinderd? Annuleer gratis!

De verjaardag van je tante vergeten? Onverwachts toch werken? Geen probleem! Tot 24 uur van te voren kun je gratis annuleren. Minder dan 24 uur van te voren? Onze klantenservice helpt je graag met het zoeken van een geschikter tijdstip!

Wij zorgen dat je
Bij de juiste salon komt!

Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat jij bij de juiste salon terecht komt. Of het nu gaat om het uitzoeken van de juiste behandeling of het vinden van de weg naar de salon. De app regelt het allemaal. Je eigen assistent, simpel en snel binnen handbereik!

Anderen gingen je voor
(en gaven ons een 8,5 op trustpilot!)

Wij hebben voor jou de beste en mooiste salons geselecteerd. Inmiddels al meer dan 1500 in heel Nederland. Zodat er altijd iets voor je tussen zit. We gaan namelijk voor kwaliteit en dat merken onze gebruikers ook. Daarom kregen we van hen een 8,5!

Heb je geen iPhone? Geen zorgen, je kunt altijd terecht op onze mobiele website via treatwell.nl