10 redenen waarom je ontzettend veel van je moeder houdt

Door: Anna van Niel

0
654
moederdag

Moederdag, de dag van het jaar waarop je moeder nét iets meer verwend mag worden. Maar naast dat jouw moeder in de watten gelegd wordt is het voor jou natuurlijk ook leuk om te lezen waarom je nou eigenlijk zoveel van je moeder houdt – voor het geval je dat nog niet wist – .

Mam… Stop

Misschien denkt jouw moeder dat ze de spijker op de kop slaat wanneer ze termen gebruikt zoals ‘YOLO’ en ‘WTF’ – maar dan; Where’s The Food- stiekem kun je hier wel om lachen.

 

Facebook fan

Heb jij een fanatieke Facebook-mom en liked ze tot vervelends toe jouw foto’s en updates? Wees blij! Je weet dat je altijd kunt rekenen op haar steun wanneer je likes aan het verzamelen bent.

 

Super-mom

Eigenlijk is jouw moeder gewoon een superheld. Hoofdpijn? Zij weet raad. Buikpijn, oorpijn, liefdesverdriet of moet je bepaalde wasvoorschriften weten? Ook hier komt mama to the rescue!

 

Brazillian

Misschien denkt je moeder dat een Brazillian enkel een persoon uit Brazilië is, maar hé dat scheelt jou weer een awkward uitleg!

 

Ze luistert

Ze luistert altijd. Ook als jij weer snotterend op de bank zit omdat je boyfriend het uit heeft gemaakt of gewoon omdat je je sokken niet kunt vinden.

 

Ze stelt een girlsnight voor

En dan in haar termen een ‘netflix and chill’ avond…

 

Koopjesjager

Ze zet misschien de hele supermarkt op stelten voor een aanbieding, maar eenmaal thuisgekomen verrast ze jou dan ook met heerlijke muffins of koekjes.

 

Quality time

Waarschijnlijk appt je moeder je regelmatig waar je uithangt en of je naar huis komt. Een leeg nest is voor haar natuurlijk soms een beetje zwaar, omdat ze het liefst met haar kroost de hele dag doorbrengt. En stiekem vind jij dit ook altijd hartstikke leuk.

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen waarom jij dol bent op je moeder, maar om in te spelen op het laatste puntje is het misschien een leuk idee om niet alleen je moeder maar ook jezelf te verwennen met moederdag. Boek een heerlijke ontspannende treatment en bovenal: geniet van elkaar!

Comments

comments