4 treatments om je holiday glow te behouden!

Door: Valérie Polis & Liora Razi

0
296

Je bent net terug van je vakantie en achter je computer op het kantoor droom je alweer weg naar verdwalen op prachtige Griekse eilanden of die heerlijke dagen aan de Spaanse kust. Om dat vakantiegevoel zolang mogelijk vast te houden, hebben wij een lijstje met treatments waarmee je je summer glow zolang mogelijk behoudt, zelfs terug in Nederland.

#1 Body scrub 

Het klinkt misschien gek, maar de nummer 1 tip om je tan te behouden na je vakantie is door een body scrub te nemen. Je hebt een lekker kleurtje opgebouwd en daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Door het verwijderen van de dode huidcellen geniet je zo lang mogelijk van je bruine kleurtje!

Hello blue Monday! #ootd #treatwellbe #vintage #wavyhair #sunglasses #jeans #tannedskin #summervibes #balayage

A post shared by Treatwell.be (@treatwellbe) on

#2 Spray tan

Ben je niet een van de lucky ones die snel bruin wordt? Just fake it! Met een spray tan bouw je binnen enkele minuten een mooi vakantiekleurtje op, terwijl je misschien wel geen zonnestraal hebt gezien op je vakantie. Daarnaast is het een fijne en veilige treatment om je opgebouwde kleur te onderhouden. 

#3 Zomer op je nagels 

Geef je nagels een vrolijk vakantiekleurtje als een friendy reminder aan je vakantie. Ga voor oceaanblauw, tropisch oranje, palmgroen of gewoon je fav’ zomerkleurtje. Geniet er zo lang mogelijk van door te kiezen voor shellac

Matchy matchy game on point! #nailart

A post shared by Treatwell.be (@treatwellbe) on

#4 Sauna

Helaas heeft de hittegolf die in Europa heerste Nederland even overgeslagen. Kies daarom voor een bezoekje aan de sauna om de tropische temperaturen van je vakantie her te beleven. Daarnaast heeft een sauna ook andere voordelen: het ontspant je spieren, het voert giftige stoffen af, het stimuleert de bloedcirculatie en daarnaast is het een algehele ontspanning voor je lichaam.

Comments

comments