5 fijne nailbars in Amsterdam

Door: Anna van Niel

0
1343

The summer is here! Dit betekent avonden lang natafelen, borrelen op zonovergoten terrasjes en genieten van ijs op het strand. Een cocktail in je hand en prachtig gelakte nagels om je ultiem verzorgd te voelen.

The Beauty Bar

Ben je op zoek naar de perfecte nagelbehandeling waardoor je nagels mooi bij dat leuke zomerjurkje passen? The Beauty Bar, gelegen in de negen straatjes van Amsterdam, is een professionele salon in een gezellige buurt. Onder het shoppen door kun je gemakkelijk even een high-quality manicure boeken.
nailbars@thebeautybar.amsterdam

Flawser The Embassy

De Van Miereveldstraat in Oud-Zuid is een pareltje rijker. Laat jezelf volledig in de watten leggen door de expertise bij Flawser The Embassy en verlaat de salon klaargestoomd voor een lange gezellige zomeravond met vrienden.
nailbars

@flawser

Karissma Nails

Het is een absolute no-go om – vooral – in de zomer met gehavende nagels op pad te gaan.
Je handen zijn niet langer verstopt in wollige handschoenen en ook je voeten hoeven niet meer te bezwijken onder alle dichte schoenen. Des te meer reden om een fijne nailbar op te zoeken. Ook bij Karissma Nails kun je terecht en er blindelings op vertrouwen dat je de salon verlaat met prachtige eye-catchers.
nailbars

@karissmanails

The City Street Spa

Deze fijne salon is aan de Prinsengracht te vinden. Wil je snel even opladen tussen het shoppen door of moet je nog een paar belangrijke e-mails voor je werk versturen? Geniet dan bijvoorbeeld ondertussen van een ontspannende pedicure.
nailbars

@the_city_street_spa

Golden Nails

Bij Golden Nails aan de gezellige Clerqstraat van Amsterdams Oud-West wordt je met open armen ontvangen. Het professionele en vriendelijke team neemt je onder handen en luistert goed naar jouw wensen. Van acryl nagels tot solar, kunstnagels, gellak, pedicures en manicures. Bij Golden Nails ben je in goede – gouden – handen.
nailbars

Comments

comments