5 fijne nailbars in Den Haag

Door: Anna van Niel

0
892
5 fijne nailbars in Den Haag

The summer is here! Dit betekent avonden lang natafelen, borrelen op zonovergoten terrasjes en genieten van ijs op het strand. Een cocktail in je hand en prachtig gelakte nagels om je ultiem verzorgd te voelen.

Mady Lady

Haast je lange benen richting Korte Poten om deze fijne nailbar te bezoeken. Geniet van een professionele pedicure of een mooie manicure. Het team is gespecialiseerd in het zetten van acryl- of gelnagels, hartstikke fijn als je de hele zomer verzekerd wil zijn van perfect lange nagels.

5 fijne nailbars in Den Haag

Nailz by J

Deze salon in de Wilgstraat in Den Haag is een absolute must-go. Bij de oprichtster Joyce is het beauty-vak er met de paplepel ingegoten. Door haar enorme passie biedt ze perfecte kwaliteit en een mooi resultaat, waardoor jij de zomer kan trotseren met freshly painted nails!

5 fijne nailbars in Den Haag

Delicious Nails & Beauty

Italiaanse schoonheid vertegenwoordigd deze gezellige salon. Sit back and relax en geef je over aan de expertise van Sara. Engels spreken is wel een must, tenzij je wat Italiaans wil oefenen voordat je op vakantie gaat.

5 fijne nailbars in Den Haag

Charly’s Beauty & Nails

In het gezellige centrum van Den Haag vind je Charly’s Beauty & Nails. Deze knusse salon, die overigens genomineerd is voor de Beautysalon Top 100, is een oase van gemoedelijkheid. Heerlijk om in te ontspannen dus! Goed om te weten: deze salon is alleen voor vrouwen, zeven dagen per week open, gemakkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer en Nail Quality Gecertificeerd: hét keurmerk voor nagelstylisten. Kortom, let’s go!

5 fijne nailbars in Den Haag

Sharon’s Nagelstudio

Voordat je op een wereldreis gaat kun je de Columbusstraat bezoeken voor de perfecte French manicure, goed gezette gelnagels of een fijne gellak naar keuze. Maak je nagels zomerklaar in deze salon en enjoy your summer!

5 fijne nailbars in Den Haag

Comments

comments