5 fijne nailbars in Rotterdam

Door: Anna van Niel

0
646
5 fijne nailbars in Rotterdam

The summer is here! Dit betekent avonden lang natafelen, borrelen op zonovergoten terrasjes en genieten van ijs op het strand. Een cocktail in je hand en prachtig gelakte nagels om je ultiem verzorgd te voelen.

Jennails

In deze zoete nagelsalon aan de Burgemeester Baumannlaan in Rotterdam kun je terecht voor natuurlijke nagels, french manicure, gellak of nailart. Er wordt met veel expertise en persoonlijke aandacht aan jouw perfect summer nails gewerkt.
5 fijne nailbars in Rotterdam

Beautysalon Easyfresh

In een straat met een zeer bijzondere naam hoort ook een bijzondere nagelsalon. In de Laan van Magisch Realisme in Rotterdam kun je een bezoek brengen aan de Beautysalon Easyfresh. Laat je in de watten leggen in deze salon en stoom jezelf klaar voor een leuke poolparty of heerlijk dagje strand in Scheveningen.
5 fijne nailbars in Rotterdam

Zenn in the city

Deze nailsalon biedt jou totale ontspanning en zen. Komt tot rust in de handen van professionele werknemers. De geur, kleur en sfeer van Aziƫ maakt je behandeling tot een unieke sensatie. Dat je bij deze salon goed zit, blijkt ook uit het feit dat ze in 2015 zijn verkozen tot Newcomer of the year bij de Beauty Awards.
5 fijne nailbars in Rotterdam

La Bella Vita Salon & Spa

Bij deze nailsalon aan de Oudedijk in Rotterdam wordt er zorgvuldig en met veel persoonlijke aandacht gewerkt aan prachtige nagels. Match je nagels bij dat leuke topje of bij die mooie open heels.5 fijne nailbars in Rotterdam

C-Beauty

Maak je zomer magisch met een bezoek aan C-Beauty in Rotterdam. Geniet van de gemoedelijke sfeer waarin je je direct op je gemakt voelt en sluit je behandeling af met fris gelakte nagels. Laat die zomer maar komen!
5 fijne nailbars in Rotterdam

Comments

comments