4 coole haarsalons in Amsterdam

Door: Anna van Niel

0
1023

Heb jij een belangrijk feestje op de planning of is je haar gewoon ontzettend toe aan een nieuwe hairdo of goede knipbeurt? Voor ieder wat wils hebben wij 4 leuke haarsalons van Amsterdam op een rijtje gezet.

Haircrime

Deze ontzettend gezellige salon wordt gerund door warm en open personeel. Het personeel is geïnteresseerd en zoekt met jou naar de beste oplossing of coupe voor jouw haar. Ze nemen de tijd voor je en willen je graag tevreden de salon laten verlaten. Daarnaast werken ze met de heerlijke productlijn van Moroccanoil, C:ekho en Osmo. We love it!

leuke haarsalons van Amsterdam

JP Hairstyling

Deze haarsalon is onze best geboekte salon. Niet voor niets natuurlijk, want bij JP Hairstyling ben je voor een fijne prijs verzekerd van een mooie coupe. Kwaliteit, vakmanschap en eerlijk werk staan hier hoog in het vaandel. Heb je even tijd? Ga dan langs bij de Jan Pieter Heijestraat en verlaat de salon met prachtig verzorgd haar!

leuke haarsalons van Amsterdam

020 Studio

In Amsterdam Oud-Zuid kun je een bezoek brengen aan 020 Studio. In deze salon knippen ze je haar droog, zodat ze goed kunnen zien hoe het haar van nature valt en zodat je de volgende dag niet met onhandelbaar haar wakker wordt! Good thinking!

leuke haarsalons van Amsterdam

El Encanto Hairsalon by Louise

In hartje Amsterdam, ofwel in de Reguliersdwarsstraat, bevindt zich deze unisex haarsalon. Ze houden goed rekening met jouw persoonlijke wensen en geven je advies over de beste hairdo’s voor jou persoonlijk. De nieuwste trends worden hier overigens ook nagestreefd, dus wil je silver hair of toch graag extensions? Alles kan!

leuke haarsalons van Amsterdam

Comments

comments