4 x kapsels voor tijdens extreme hitte

Door: Anna van Niel

0
2363
kapsels

We love summer en tijdens dit warme seizoen koelen we het liefst af met een waterijsje of een koude moijto, want zo ben je natuurlijk beter bestend tegen de hitte. Om nog meer tegen de warmte te kunnen hebben wij 4 kapsels voor tijdens extreme hitte voor je op een rijtje gezet.

Het is belangrijk dat een hittebestendig kapsel voldoet aan één belangrijke eis: namelijk zo veel mogelijk haar uit je nek houden. Zo blijft je nek gekoeld en zie je er tegelijkertijd ook nog eens hip uit.

Een vlecht

De vlecht is één van onze favo’s en je kunt er alle kanten mee op. Zo kun je een standaard vlecht of visgraat maken, maar om je nek gekoeld te houden kun je de vlecht ook rond je hoofd vlechten of één van deze andere mooie creaties namaken!
kapsels

kapsels

kapsels

kapsels

kapsels

Een knot

De knot is een tijdloos, super simpel en ontzettend handig kapsel. Ga je voor messy, strak, donut of recht bovenop je hoofd? We like all ways!
knoot

Processed with VSCOcam with a5 preset

knotje

Processed with VSCOcam with b1 preset

knott

knottttt

Een haarband

De trend van de haarband piept weer steeds vaker in ons straatbeeld door. De haarband is dan ook uitstekend om haar uit je nek en gezicht te laten. Childish? No way, kijk maar!
haarband

haarbandd

haarbnd

EXCLUSIVE: Eva Mendes heads out of her hotel to spend a night with friends

Een hoge staart

Een klassieker is de hoge paardenstaart, maar je kunt er natuurlijk ook een kunstwerkje van maken. Toupeer de staart voor meer volume of maak hem juist extra sleek. Have it your way!
staartt

staart

staaaart

Comments

comments