After-carnaval: energie opdoen!

Door: Anna van Niel

0
1268
after-carnaval

Heb je de carnavalsdagen overleefd, maar ben je ontzettend brak? Wij hebben de ultieme tips om weer een beetje energie bij te tanken of een beetje kater weg te zweten. Lees snel verder!

After-carnaval: sauna

Heb jij wat liters bier achter de kiezen en merk je nu de nasleep daarvan pas écht? Breng dan een bezoekje aan een sauna bij jou in de buurt. Geniet van een stomend en ontspannend dagje waarin je jouw kater en late-night snacks er uit kunt zweten. Na dit bezoek zul je niet alleen weer fitter voelen, maar geloof ons, ook een heel stuk gezonder!

After-carnaval: gezichtsbehandeling

Ben je flink in de weer geweest met schmink op je gezicht deze carnavalsdagen? Verwen jezelf nu dan met een after-carnaval behandeling, of simpelweg een facial. Je huid wordt goed gereinigd, verfrist en gevoed zodat niemand nog ziet dat jij volop gefeest hebt! De gezichtsbehandeling is niet alleen heerlijk om te ondergaan, maar ook nog eens slim! Zo reinigt het je poriën en zul jij minder snel met een after-carnaval krater zitten!

After-carnaval: spa day

Wat je natuurlijk ook kunt doen is een volle verwendag voor jezelf of samen met je vrienden boeken. Geniet de hele dag van sauna’s, massage’s en stomende bubbelbaden. Na deze dag ben je 100 procent opgeladen en zou jij als het ware nog een hele week door kunnen feesten – helaas kan dat misschien niet – .

After-carnaval: massage

Geen tijd voor een full spa day, maar wel zin om die spieren even los te laten masseren na de vele polonaises, booty-shakes en hotsende sprongen? Neem plaats op een massagetafel en waan je voor een momentje in het verre Oosten. Of gewoon in Brabant natuurlijk.

Comments

comments