Zo krijg je de perfecte summer body

0

Maak jouw lichaam volledig zomer bestendig! En dan hebben we het niet over size 0. Het gaat allemaal om de zomerse uitstraling en summer feeling. Volg de volgende stappen in deze summer checklist en kom gemakkelijk én snel aan de perfecte summer body én tan. 

Schone lei

Vóór een spray tan is het ideaal om een body scrub te plannen, niet alleen helpt het om sneller een gebronsd kleurtje te krijgen, je behoudt je tan langer en het maakt je huid superzacht. Haal de dode huidcellen weg en verschoon je verstopte poriën. Verwelkom een nieuwe zomerse glow, ga voor een body scrub.

A post shared by Nisrine (@nisrinedaoumakeup) on

Zomers kleurtje

In de zomer krijgt je huid een mooi bruin tintje, maar in de winter verdwijnt die natuurlijk weer. Daarom is het verstandig om voor je de zon opzoekt even bij te bruinen. Kom helemaal in de zomerstemming met een spray tan. Let wel op dat je het twee of meerdere behandelingen boekt voor het beste resultaat. Begin twee weken voor jouw vakantie met de eerste tanning treatment. Plan daarna jouw tweede afspraak twee dagen voor je vakantie in. De tan heeft dan genoeg tijd om in te trekken, en een spray tan is het mooist op de derde dag.

Lichaamspakking

Net zoals een body scrub helpt een lichaamspakking jouw huid een boost te geven. Er zijn verschillende soorten body wraps. Reinig je huid met een algenpakking of herstel en verstevig je huid met een modderpakking. Houd jij van zoetigheid? Kies dan de chocoladepakking of cacoapakking, dit helpt tegen huidveroudering en ontstekingen. Naast deze benefits helpen de meeste lichaamspakkingen ook met het verdrijven van vocht én vet waardoor je er slanker uitziet.

All about the treatment: spray tan

0

Wat is een spray tan?

Een spray tan is een veilige en gemakkelijke manier om een tintje opbouwen; er komen namelijk geen schadelijke UV-stralen aan te pas, binnen 10 minuten sta je weer buiten en dan kun je 7 tot 10 dagen lang genieten van een tan. Het lijkt wel alsof je net terug bent van een heerlijk warme vakantie!

How to prepair?

  • Scrub je lichaam 1 of 2 dagen voor de spray tan, zo wordt je huid mooi egaal bruin én blijft het kleurtje langer zitten. Tip: let met het scrubben vooral op de droge plekjes zoals je ellebogen;
  • Ga zonder make-up, parfum, deodorant en bodylotion naar de afspraak. Kom je direct uit je werk? Stop dan voor de zekerheid make-up afhaaldoekjes in je tas.

Tijdens de spray tan

Draag een comfortabel setje kleding. Kies deze dag niet voor de kleur wit, tenzij je wilt dat je kleding ook wordt getanned ;). Tijdens de behandeling ben je naakt. Don’t worry, de specialisten zien de hele dag door naakte mensen. Zie je het echt niet zitten om helemaal naakt te zijn? Dan kun je een bikini(slipje) dragen.

Stappenplan spray tan

Stap 1: Tijd om uit de kleren te gaan! Of je kunt, als je dat wilt, een broekje aanhouden;
Stap 2: Nu trek je stick-on-feet aan, zo worden je voetzolen niet meegekleurd;
Stap 3: Spin around! Het is tijd om te sprayen. De specialiste zal je vragen rond te draaien zodat hij/zij overal bij kan, er wordt geen plekje overgeslagen;
Stap 4: Je hele lichaam wordt nu geföhnd en de kleur droogt mooi egaal op;
Stap 5: You’re ready to go! Geniet 7 tot 10 dagen van je vakantiekleurtje.

Hoe geniet je het langst van je spray tan?

Smeer je na elke douchebeurt in met bodylotion of aftersun, zo blijft de huid gehydrateerd en je kleurtje langer mooi. Ook helpt het om je lichaam na het douchen droog te deppen in plaats van droog te wrijven, anders wrijf je je kleurtje zo weg.

Need to knows

  • Lak je nagels! Soms wilt spray tan je nagels ook meekleuren en met nagellak op je nagels voorkom je dit;
  • De teint is op de derde dag vaak het mooist;
  • Heeft de spray tan toch afgegeven op kleding of lingerie? Dit was je er gelukkig heel gemakkelijk uit;
  • Een spray tan geeft je wel een amazing tan, maar biedt helaas geen bescherming tegen de zon;
  • Wacht na de tan minstens 6 uur voordat je onder de douche springt of een bezoekje aan de sportschool brengt, anders zal je kleurtje gelijk weer verdwijnen.

Enjoy your tan!