Wimperextensions: 7x dramatische wimpertransformaties

0
Een work-out van elf minuten én een killerbody

Als er één behandeling is die je look een upgrade geeft, is het wel een verse set wimperextensions. Je blik opent zich en je uitstraling krijgt een instant boost – zelfs zonder make-up. Of je ze nu laat zetten voor je vakantie of dat je lekker thuis blijft, genieten ga je zeker! Twijfel je nog of wimperextensions iets voor jou zijn? Wij geven je zeven handige tips én laten je de allerbeste wimpertransformaties zien. Go XXL!

Voor en na 

H e l l o B e a u t i f u l e y e s #wimpersextensions #onebyonelashes #eyelashes #eyes #extensions #beauty #lashesonfleek

A post shared by • Kelly van Wesdonk • (@kelly_beautynhair) on

Tips om langer van je wimperextensions te genieten

Wanneer je na bovenstaande foto’s overweegt om wimperextensions te nemen, is het verstandig je goed in de behandeling te verdiepen. Ook de verzorging van je wimperextensions vraagt namelijk speciale aandacht. Om jou zo lang mogelijk van je wapperende wimpers te laten genieten, hebben we daarom een aantal belangrijke tips op een rijtje gezet.

Tip #1: Zorg ervoor dat je nieuwe wimperextensions de eerste 24 uur niet nat worden. Zo krijgt de speciale lijm de kans om zich goed te hechten.

Tip #2: Gebruik géén (of zo min mogelijk) mascara. Door het verwijderen van mascara is de kans groter dat je extensions verliest.

Tip #3: Wrijf niet in je ogen! Zelfs niet bij het schoonmaken van je gezicht.

Tip #4: Gebruik micellair water om je gezicht schoon te maken. Dit verzorgingsproduct bevat geen agressieve ingrediënten die je wimpers beschadigen.

Tip #5: Kam je wimpers ’s avonds en ’s ochtends door met een schoon mascaraborsteltje om je wimpers op hun plek te houden.

Tip #6: Wees voorzichtig tijdens het wassen van je haren. Voorkom dat je wimpers in aanraking komen met shampoo en gebruik milde doucheproducten.

Tip #7: Laat je wimpers op tijd opvullen. Dit is goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe set en je voorkomt dat je een tijdje met flink uitgedunde wimperextensions rondloopt.

Ben je overtuigd? Boek dan hier je nieuwe wimpers.

All about the treatment: wimperextensions

0

Wat zijn wimperextensions?wimperextensions krul

Wimperextensions zijn strips, plukjes of losse nepwimperhaartjes. Deze worden tussen je eigen wimpers aangebracht en zo kun je tot wel drie weken genieten van prachtige bambi ogen!

How to prepair

Je hoeft je niet echt voor te bereiden op je treatment. Het is wel handig om geen oogmake-up te dragen als je naar de afspraak gaat. Kun je echt niet zonder je mascara en eyeliner? Dan kan de specialiste in de salon je oogmake-up nog verwijderen.

Tijdens de treatment

Tijdens het zetten van de wimperextensions lig je op een behandelstoel met je ogen dicht, Sit back and relax! Pas op dat je niet in slaap valt ;)

Stappenplan wimperextensions
Stap 1: Als eerste worden je ogen gereinigd en eventuele make-up wordt verwijderd;
Stap 2: Nu worden je onderwimpers met speciale huid tape afgeplakt, zo kunnen je wimpers niet aan elkaar gaan plakken;
Stap 3: Het is tijd om de wimperextensions te plaatsen! Stuk voor stuk worden de haartjes met een pincet en een drupje zwarte wimperlijm op je eigen wimpertjes geplaatst;
Stap 4: Na ongeveer 1,5 á 2 uur kun je genieten van je lange en volumineuze wimpers!

Hoe geniet je het langst van je wimperextensions?

  • De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden. In die tijd kan de lijm goed drogen.
  • Wrijf niet in je ogen, ook niet onder de douche of tijdens het verwijderen van eventuele oog make-up, op die manier kun je namelijk de wimperextensions los wrijven.

Need to knows

  • Make-up voor de ogen, zoals eyeliner en mascara, mogen gebruikt worden mits het op waterbasis is. Make-up op oliebasis kan de lijm aantasten waardoor de wimperextensions los kunnen raken. Hetzelfde geldt voor make-up remover;
  • Draag je vaker wimperextensions en laat je ze steeds weer bijvullen? Het is belangrijk om je eigen wimpers in goede conditie te houden : zorg dat je per jaar twee natuurlijke wimpergroeicyclussen houdt, dit staat gelijk aan twee maanden geen extensions dragen;
  • Wimperextensions kunnen in de klit raken, behandel ze dus met liefde en borstel ze ‘s ochtends en ‘s avonds even door;
  • Je hebt extensions in verschillende lengtes en krullen, dus ook jouw perfecte paar lashes zit er tussen!;
  • Laat de wimpers altijd door de specialiste verwijderen, ga er absoluut niet zelf aan pulken.

Jij bent klaar voor anything. Leve de bambi-ogen!