Beauty musthaves om op ieder moment van de dag te kunnen flirten

Door: Anna van Niel

0
639
musthaves

Stel je bent rustig aan t wandelen of je zit op een terrasje en there he is: je crush. Een paniekaanval en blozende wangetjes volgen, maar je hebt natuurlijk deze musthaves bij je om jezelf weer onweerstaanbaar te maken. Zo niet, dan wordt het tijd dat je deze permanent in je tas hebt zitten!

Lipstick

Mannen houden van een stel kissable lips, dus nu heb jij een nieuw excuus om de make-up winkel in te duiken. Ga voor een felrode matte of een subtiel zachte lippenstift, waar jij je sexy en fijn bij voelt. Alles wat je nu nog hoeft te doen is te glimlachen… Zijn aandacht heb je!

Volume spray

Zorg er altijd voor dat je een klein busje haarspray of volume spray bij je hebt. Als je een bad hairday hebt is dit jouw oplossing! Spray een beetje in je haar, knijp de volume erin, zwaai met je lokken – die door de spray ook nog eens lekker ruiken – en versier je crush.

Nagelvijl

Dit lijkt misschien niet de meest voor de hand liggende beautytool voor het flirten, maar zorg er toch voor dat je de nagelvijl altijd in je tas hebt zitten. Mannen houden van verzorgde vrouwen en daar horen ook verzorgde nagels bij. Vijlen is ook nog eens goed voor de versteviging van je nagels, dus maak er een good habit van!

Parfum

Net gesport of gewoon klotsende oksels van een fietstochtje? No worries: grijp naar de parfum of deo in je tas! Veel mannen houden van luchtige, bloemige en vrouwelijke geuren, dus neem een licht parfum of een frisse deo met je mee. Ga je een avondje stappen? Dan kunnen zwaardere parfums ook enorm sexy en zelfverzekerd overkomen.

Comments

comments