Beautyboeken: top 4 van Treatwell

Door: Caro Bouwhuis

0
574

Wil je weten hoe je je gezicht perfect shaped, je lippenstift zo lang mogelijk laat zitten of je haar voor de hele dag in de krul zet? Een klik verder kun je dit online al vinden, via een stappenplan of een tutorial. Beauty- blogs en websites komen als paddenstoelen uit de grond geschoten en geven je maar al te graag deze tips. Maar hoe leuk is het om deze informatie, heel ouderwets, in een boek te kunnen vinden? Leuk om cadeau te geven of als naslagwerk voor je eigen beautylooks! Wij hebben voor jou onze favorieten beautyboeken op een rijtje gezet.

Beauty – Lauren Conrad – €14,99

Lauren Conrad - Beauty

Onze absolute #1 in het rijtje beautyboeken! In het tweede boek van Lauren Conrad geeft zij, op een persoonlijke manier, al haar tips and tricks op het gebied van beauty. Zij laat jou zien hoe je op een flawless manier je foundation aan kan brengen, je je huid van binnenuit gezond houd en hoe je je haar gemakkelijk maar chique kunt opsteken. Het boek heeft leuke stap-voor-stap tutorials en veel quotes van Lauren Conrad herself. Het boek is verkrijgbaar in de oorspronkelijke Engelse versie, maar nu ook in een vertaalde Nederlandse versie.

Dr. Jetske’s Huidboek – Jetske Ultee – €24,95

Dr. Jetske's huidboek - Jetske Ultee

Een boek die je de kennis geeft om een mooiere huid te krijgen, geschreven door onderzoeksarts Jetske Ultee. Zij vertelt vanuit haar expertise welke producten, maar vooral welke ingrediënten, je écht moet gebruiken voor jouw huidtype. Het boek werkt als een soort handleiding. Lang niet alles is interessant voor jouw, omdat alle huidtypes en huidproblemen worden besproken, maar het is zeker de moeite waard om even door dit boek te bladeren!

Make-up – Xelly Cabau van Kasbergen – €17,99

Make-Up - Xelly Cabau van Kasbergen

Xelly Cabau van Kasbergen is één van Nederlands grootste make-up artist en nu heeft zij een boek geschreven over haar expertise. Make-up bestaat voornamelijk uit tips and tricks en dient als handvat voor alle vrouwen. In het boek zijn vele foto’s te zien van modellen met de looks en stap-voor-stap tutorials. Leuke extraatje om te weten; alle modellen in het boek zijn opgemaakt door Xelly zelf! Het boek is onderverdeelt in de hoofdstukken; verzorging, lifestyle, make-up en celebrities. Wij zijn zelf vooral fan van het laatste hoofdstuk, aangezien Xelly hier uitlegt hoe zij haar beroemde klanten opmaakt. Zo kun je je opmaken á la Sylvie Meis of Kim Feenstra!

Het 1000 vragenboekje over beauty – Bella Blisset – €9,99

het 1000 vragenboekje over beauty - Bella Blisset

Alle vragen die je hebt op het gebied van beauty worden beantwoord in dit boekje. Het gaat van de juiste producten kiezen naar wondermiddeltjes in je keukenkastje en dan weer van fitnessoefeningen tot aan plastische chirurgie. Een echte musthave op je boekenplankje dus!

Comments

comments