Bruidskapsels per haartype

Door: Caro Bouwhuis

0
1780

Het bruiloft seizoen is weer gestart! Of je nou zelf gaat trouwen of te gast bent op een bruiloft, er hoort een prachtig kapsel bij. De standaard opgestoken coupes zijn vaak gebaseerd op lange dikke lokken, daarom hebben wij een aantal haarstijlen per haartype opgezocht. Of je nou dik, dun, lang of kort haar hebt, voor ieder is er een passend kapsel! 

Kort haar

Met een korte coupe kun je veel meer prachtige bruidskapsels dragen dan je zou denken! Je kunt je haren evengoed invlechten, steilen of krullen. Extra voordeel voor jou; door je korte haren is je haar ook een stuk minder zwaar en zal je kapsel, als je het opsteekt of krult, gemakkelijker de hele dag goed blijven zitten. Wil je je korte haar los laten hangen? Dan kun je er een mooi haarsieraad insteken om de look net even wat spannender te maken.
wedding short hairwedding afro shortshort wedding hairwedding short hair

Halflang haar

Heb jij halflang haar, ongeveer tot op je schouders? Lucky you! Jij profiteert van de voordelen van lang én kort haar. Je haar is licht genoeg om niet uit te zakken, en lang genoeg om het echt op te kunnen steken. Wil je toch voor één dag genieten van een volle bos krullen of volumineuze updo? Dan kun je gaan voor haarextensions.

short hair weddingwedding updowedding hair shortwedding medium hair

Lang haar

Ben jij gezegend met lange lokken? Dan liggen alle mogelijkheden voor jou open. Opsteken, krullen, vlechten, stijlen, half updo of losse lokken met een haarsieraad, you name it en jij kunt het dragen!

wedding long curly hair

wedding straight hairwedding long hair afrolong hair updo wedding

P.S.: Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onze wedding beauty guide

Comments

comments