Cadeaus voor haar – geef je lover een behandeling cadeau!

Door: Anna van Niel

0
760
cadeau

Valentijnsdag breekt bijna aan en je kunt er niet omheen: dit is hét moment om je vriendin te verwennen. We snappen dat je het soms moeilijk kunt vinden om iets origineels te bedenken. En ook al zijn chocoladedoosjes, een bosje bloemen of een beertje met ‘i love you’ hartstikke cute, verras je vriendin eens met iets unieks!

Cadeautje #1

Je kunt natuurlijk gaan mountainbiken door de modder of kitesurfen, maar je kunt ook voor iets ‘rustigers’ kiezen. Geef je vriendin een massage behandeling cadeau! Een heerlijk ontspannen en origineel cadeau waar zij ongetwijfeld enorm blij mee is! Wil je het nóg iets bijzonderder maken? Boek een duo-behandeling, zo kun je samen met je lief genieten van een glaasje bubbels en heerlijk relaxen.

Cadeautje #2

Een andere ultiem ontspannende behandeling is de facial. Vrouwen geven nou eenmaal veel om een mooie huid en eventjes tijd voor haarzelf. Haar hart zal dan ook smelten als jij haar verrast met een facial behandeling. Ze wordt dan gepamperd, haar huid zal stralen en ze zal babyzachte wangetjes hebben na de behandeling.

Cadeautje #3

Wil jouw vriendin al een tijd naar de kapper, maar vind ze er zelf de tijd niet voor? Boek een kappersafspraak bij één van de vele kapsalons op Treatwell.nl en geef haar die volumineuze glanzende lokken.

Cadeautje #4

Pretty nails are a girls best friend. Op jou na dan natuurlijk, maar een manicure is een geweldig cadeau om weg te geven. Je vriendin wordt verwend met een treatment waarbij haar handen verzorgd en gevoed worden, haar nagels gevijld en gelakt worden en ze de salon verlaat met prachtige eyecatchers.

Comments

comments