Cadeaus voor hem – geef je lover een behandeling cadeau!

Door: Anna van Niel

0
682
cadeaus

Dames opgelet! Valentijnsdag is a few days away en het wordt tijd dat je na gaat denken over waar je je lover deze keer weer mee verrast! Is je vriend toe aan een nieuwe haircut, moet zijn baard eventjes getrimmt worden, wil je hem verwennen met een massage of een facial? Lees snel verder voor de meest unieke cadeaus!

Cadeautje #1

Moet jouw vriend echt eens van die mat in zijn nek af of wil hij gewoon al een tijdje graag naar de kapper? Boek dan een afspraak via onze site en overhandig hem aan professionals om zijn kapsel om te laten toveren tot iets wat helemaal bij hem past! En zeker weten dat hij genieten zal wanneer zijn haren gewassen worden en zijn hoofdhuid gemasseerd, want laten we wel wezen: is dat niet iedereens favo moment bij de kapper?

Cadeautje #2

De barbershop is geen gewone kapper, in deze salons is het een no-women territory, dus helaas kan je niet mee, maar je geeft hem wel eventjes een heerlijk momentje voor hemzelf omringd door mannen, genietend van een koud biertje, een goede whiskey of een perfect kopje koffie om vervolgens met oud Italiaanse technieken geschoren, geknipt of getrimmd te worden. Een ├ęchte aanrader! Wil je meer lezen over de barbier? Klik hier dan!

Cadeautje #3

Natuurlijk kun je hem ook verwennen met iets geheel anders. Namelijk een massage! Wil je het nog iets grootser aanpakken? Gelukkig zijn vrouwen in massagesalons wel welkom, want je kunt ook een heerlijk ontspannende duo massage behandeling boeken. Wie wil dat nou niet, samen met je lief voor de volle 100% ontspannen!

Cadeautje #4

Een facial voor mannen? Jazeker, en dit is optimaal genieten geblazen! Je lover wordt verwend met professionele technieken om zijn huid eens goed te verzorgen. Zijn huid zal zacht en verfrist aanvoelen en geloof ons: hij zal je dankbaar zijn!

Comments

comments