De allermooiste kroeskapsels

Door: Anna van Niel

0
944

Heb jij een prachtige bos kroeshaar? Dan ben je gezegend met een prachtige sterke haardos waar je ook nog eens veel kanten mee op kunt. Kroeshaar vergt wel de juiste aandacht en haarproducten, en dit kan soms nog een klusje zijn om deze te vinden. Met de volgende kapsels kun jij een beetje inspiratie opdoen voor jouw perfecte feestelijke of nonchalante kapsel. Heerlijk als er een feestje op de planning staat! Mocht je nou helemaal enthousiast geworden zijn van onderstaande foto’s maar geen flauw idee hoe je dit waar gaat maken? Daar zijn wij voor! Bij Treatwell boek je de beste black hair kapsalons!

Gekortwiekt

Kort staat ontzettend klassiek en vrouwelijk. Door dit kapsel wordt de focus meer op je ogen gelegd en kun jij dus all-out gaan met je feest make-up! Kort is ook heerlijk in onderhoud, je hebt er namelijk bijna geen omkijk naar! Heerlijk!
kroeskapsels3

Colourful

Durf jij wel wat meer uit te pakken? Ga voor een toffe kleur! Je kunt voor zachtere kleurverschillen kiezen of bijvoorbeeld neon. Gegarandeerd dat jij de show steelt!
kroeskapsel4

Lekker losjes

Geen zin om moeilijk te doen? Haal je box braids eruit en laat je haar lekker los hangen. Afro’s zijn weer helemaal in en dit is dan ook absoluut één van onze favorieten!
kroeskapsels2

Gevlochten

Wil je het netjes en strak naar achteren hebben? Wat dacht je van een prachtige vlecht? Voor dit kapsel moet je eventjes geduld hebben bij het laten zetten, maar vervolgens heb je er vrij weinig omkijk naar!
kroeskapsels1

Opgestoken

Wil je geen losse lokken voor je gezicht hebben hangen? Steek het dan op! Varieer met een vlecht, knot of mooie bloemen in het haar.
kroeskapsel6

Comments

comments