De beste delivery services voor gezond eten!

Door: Anna van Niel

0
711

Je kent het ongetwijfeld, je ligt in bed in Amsterdam in je geruite pyjama met een kop thee en je favoriete serie. Het is al 18:00 uur geweest en waar jij nu het minst zin in hebt is om je om te kleden, de kou te trotseren en vervolgens ook nog eens te koken. Daarom zijn we ontzettend blij met verschillende food delivery services. En al helemaal als ze ook nog eens een beetje gezond zijn! Feelin’ hungry?

Feel Food

Feel Food is één van onze favorieten. Het is lekker, puur en eerlijk. Bestel biologische burgers, heerlijke wraps met kip, zalm, hummus of ander lekkers. En het is allemaal hartstikke gezond, zelfs de zoetigheden. Wat willen we nog meer?

Foodora

Hou jij van het eten van de Thrill Grill of ben je fan van SLA? Foodora bezorgt jouw eten gemiddeld binnen 30 minuten! Heerlijk op de bank blijven zitten en genieten van een gezond diner. Simple as that!

Tante Bep

Tante Bep is een geweldige bezorgservice waar je super pizza’s, heerlijke clubsandwiches, vers Mexicaans voedsel of ontelbaar andere gerechten kunt bestellen. Een oneindig aanbod en je gerecht is ongetwijfeld een culinair hoogstandje!

Deliveroo

Zin in een yoghurt met mango, kiwi en gebrande amandelen van The Yoghurt Barn of een rijkgevulde ambachtelijk gemaakte burger van The Butcher? Wat je wens ook is, Deliveroo heeft het!

Comments

comments