Dé bucketlist voor deze zomer

Door: Anna van Niel

0
642
bucketlist

De zomer is in volle gang, ook al merk je dat niet altijd aan het typisch Nederlandse weer. Om toch die summer vibe te krijgen hebben wij een bucketlist gemaakt zodat jij je zomer magisch maakt. Get creative!

#1 Disney is life

Blijf je in Nederland? Dan is het weer niet altijd even zomers. Jammer, maar niet getreurd. Houd een Disneyfilm marathon en zing alle klassiekers uit volle borst mee. Ook heerlijk voor in de auto richting je vakantiebestemming!

#2 Ijsjes

Ijs is heerlijk en vooral onder de warme zon. Om het een beetje uitdagender voor jezelf te maken kun je je eigen ijs creeren! Hier ben je zeker eventjes zoet mee én het smaakt vast 10 keer lekkerder dan standaard ijs.

#3 Party

Organiseer een vet feest in je tuin met veel lampjes, heerlijke drankjes, lampionnen, kaarsenen lekkere zithoeken met kleurige kussens. Je eigen ibiza-party in de achtertuin!

#4 Op tour gaan

Geen zin in een feestje in je achtertuin, maar liever ergens met je voeten in het zachte zand of juist de kou in voor een mooie bergbeklimming? Gooi een dartpijl op een landkaart en ga! Ja echt, zelfs als het Antartica is. Oké land de pijl in de zee, kies dan de dichtstbijzijnde plek en boek een ticket! Natuurlijk moet je van te voren wel een beetje gespaard hebben om deze mate van je-leeft-maar-een-keer na te kunnen leven.

#5 Spring de zomer in

Vaak blijft deze ‘wens’ maar slechts een wens en geen werkelijkheid. Laat het deze zomer nou zover zijn: ga parachutespringen, paragliden, bungeejumpen of spring van een rots de zee in. Misschien een beetje eng, maar dit is ontzettend gaaf om minstens één keer in je leven gedaan te hebben!

#6 Nostalgische avond

Met je volkswagenbusje richting de Franse zonnebloemvelden rijden en stoppen op een gezellige camping of een mooie plek in het wild om vervolgens een knetterend kampvuur met smeulende smores te maken. Heerlijk nostalgisch!

#7 Bezoek de vetste festivals

Je kunt natuurlijk naar het buitenland gaan voor leuke festivals, maar ook in Nederland heb je ontzettend leuke zomerse festivals! Wat dacht je van The Burning Man die dit jaar naar Nederland komt!!

#8 DIY

Ga samen met je vriendinnen op pad om leuke spulletjes te kopen en tover ze zelf om tot unieke producten. Maak je eigen canvas tas, schelpenkettinkjes of zonnebrillen-koordjes.

#9 Schrijf het op

Houd gedurende je reis een dagboek bij! Heerlijk om over een paar jaar terug te lezen en mooie herinneringen op te halen!

Comments

comments