De coolste barbershops om je vriend/man naartoe te sturen

Door: Anna van Niel

0
1643
barbershops

Eens in de zoveel tijd moet jouw liefde eraan geloven: een bezoekje brengen aan de kapper. Vaak moet jij hem er aan herinneren en gaat hij met tegenzin naar de kapper. Om van een kappersbezoek toch een heerlijk ritueeltje voor je vriend of man te maken hebben wij een top 5 samengesteld van geweldige barbershops die speciaal voor mannen zijn en waar zij ongetwijfeld verliefd op worden – en natuurlijk een beetje meer op jou, dankzij jouw tip – .

Gentlemen’s Barbershop

De Gentlemen’s Barbershop is een must-go als je in Amsterdam woont of een dagje in Amsterdam vertoeft. De donkere stoere barbershop geeft je een veilig gevoel en je bent hier in professionele handen van werknemers die het beroep van barbier uiterst serieus nemen. Zin in een Jack Daniels of een koud biertje? Sit back and relax in deze nostalgische barbershop.
barbershops

Haarlemse barbier

Een bezoek aan de Haarlemse barbier is gelijk aan een dag vol ontspanning en mannelijkheid. De Gentlemens room is een hoek van de barbershop waar je kunt relaxen, poolen of een koud drankje drinken. Boek je je afspraak op een zaterdag? Dan kun je genieten van live muziek of een whiskey. Geniet vooral van de easy-going cultuur die in de barbershop heerst en vergeet dat er een tijd bestaat.
barbershops

Darios barbershop

Het fijne aan een barbershop is dat je even onder mannen bent. Vrouwen zijn niet toegestaan en laten we eerlijk zijn, dat werkt soms ook wel eventjes ontspannend. Wat ook ontspannend werkt is een bezoek aan Darios barbershop in Haarlem. Door de expertise waarmee het personeel werkt ben jij gegarandeerd van een mooi gekapt kapsel of goed gestylde baard.
barbershops

Ben Jongeneel

Wil je een tijdreis maken naar de jaren ‘70? Deze vintage barbershop wordt al jaren succesvol gerund door Ben Jongeneel. Het is dé place to go voor mensen die uit Wassenaar of omstreken komen en je kijkt er je ogen uit. Als je waarde hecht aan persoonlijke aandacht en interesse is Ben Jongeneel your man!
barbershops

Jan Heideman Meesterbarbier Haarlem

Jan Heideman, de meesterbarbier van Haarlem, biedt een authentieke ervaring en traditionele expertise. Door de originele scheerstoelen, de Engels klassieke aftershaves en een hoogwaardige scheerbeurt wil jouw vriend hier ook zeker vaker terugkomen!
barbershops

Zit er in dit lijstje geen barbershop die dicht bij jouw vriend of man in de buurt is? Kijk dan op onze site voor het volledige aanbod in barbershops!

Comments

comments