De coolste oranje looks voor Koningsdag!

Door: Anna van Niel

0
769
koningsdag

Onze Wim-Lex viert bijna zijn verjaardagsfeestje en zoals gewoonlijk is de dresscode oranje, fel oranje, licht oranje of de kleuren van onze vlag. Van gekke hoeden, W-hals shirts, feloranje lippen en felgekleurde boa’s tot een charmante fel oranje jurk met rood-wit-blauw-gelakte nagels. Omdat de keuze oneindig is hebben wij een aantal coole oranje looks voor je op een rijtje gezet!

 

The smokey

Ben je verzot op de smokey-eye, maar wil je de oranje-vreugde er ook een beetje in verwerken? Wat vind je van deze prachtige orange smokey? Verleidelijk én feestelijk!

koningsdag

koningsdag

 

Binnen de lijntjes

Houd je het graag wat subtiel, maar wil je ook meedraaien met de oranje-gekte? Trek een dun zwart eyeliner lijntje boven je oog zoals je altijd doet, maar switch it up met een fel oranje lijntje boven de zwarte!

koningsdag

Lovely lips

Houd je je ogen het liefst een beetje neutraal? Go all-out met je lippen! Een fel rode of oranje lippenstift doet het goed voor Koningsdag. Wil je weten welke lippenstift het beste bij jouw huidskleur past?

koningsdagkoningsdag

Bold fashion

Houd je van opvallend en gewaagd? Ga voor een matte en goed dekkende oogschaduw in fel oranje, rood, wit of blauw. Trek vervolgens een dikke streep en voila; jouw fashionstatement is gemaakt.

koningsdagkoningsdag

koningsdag

Zoet en lief

Houd je van zoet en rustig? Wat vind je van deze pastelkleurige look? Zachte tinten zorg voor een lieflijk uiterlijk. Mix it up met een opvallende lippenstift voor een ondeugende finishing touch.

golden-glitter-300x271996fe825b228ecd47af892831421617b

87299b2e0e7ae2c83d90c8f167fd1940

 

 

Comments

comments