De vele gekke en verschillende manieren om te contouren

Door: Anna van Niel

0
1450

Contouren is in, omdat het de sterke punten van jouw gezicht kan benadrukken en je zwakke plekken een beetje kan verdoezelen. Maar wist je dat je niet alleen je gezicht kan contouren? En dat je op ontzettend veel verschillende manieren kunt contouren? Let’s take a look!

Zo heb je de classic contour-, de clown contour- en de henna contourtechniek voor het gezicht! Maar maak je klaar voor de andere contourtechnieken en manieren!

contouren

#1 Voet contouring

Stipt op nummer 1 als gekste manier om te contouren staat toch wel de contouring voor je voeten. Oké, het minst sexy lichaamsdeel – volgens velen -, krijgt blijkbaar toch zijn nodige (of onnodige) aandacht. Om de botstructuur te benadrukken met een contourtechniek zorgen vrouwen (en wellicht mannen) er nu voor dat hun voeten meer slipper-waardig zijn. That’s enough internet for today

contouren

#2 Vontouring

Oké misschien een gedeelde eerste plek, want als je weet wat vontouring inhoudt sla je geheid steil achterover. Vontouring is het contouren en dus het aantrekkelijker maken van je vagina en schaamstreek. What whut? Dit alles wordt met een soort pennetje gedaan die de collageen productie stimuleert door middel van radiofrequenties. Hier zou je dus een vlottere en jongere area van krijgen. Well

#3 Decolleté contouren

Contouren is een uitkomst voor velen en ook de boob contouring kan je een handje op weg helpen als je in de bar een leuke jongen ziet en je sexy wil voelen. Pas er alleen wel mee op dat je je biertje niet over jezelf heen gooit, want weg zijn je contourboobs.

contouren

#4 Hair contouring

Over het algemeen denken we bij contouren aan make-up, maar er bestaat ook contouring voor je haar. Met verf dus! Door slim geplaatste highlights en lowlights voor meer dimensie, kan er voor gezorgd worden dat je gezicht en zijn sterke punten beter uit komen. Misschien het proberen waard?

contouren

Comments

comments