Even tijd voor jezelf

Door: Anna van Niel

0
831

Het is heerlijk om na een aantal drukke dagen even een momentje voor jezelf in te plannen. Dit kun je doen door een heerlijk bad te nemen of een goed boek te lezen, maar je kunt het natuurlijk ook wat grootser aanpakken!

Magische massage

Wat dacht je van een heerlijke massage in een van de vele massagehuizen op Treatwell.nl Droom weg en ontspan na de drukke en hectische dagen van je werkweek onder het genot van een ontspannende massage helemaal voor jou alleen! Ja ook jij verdient het om na deze dagen volop met familie, vrienden en werk bezig te zijn ook eventjes voor jezelf te kiezen.

Back massage at a spa centre.

Waanzinnige wellness

Wil je jezelf heel graag een volle dag verwennen? Boek dan gerust een dagje in de spa of wellness naar jou keuze. Wedden dat je zelfs na die hele dag niet weg wilt? Reboost je energie weer even om vervolgens weer klaar te stomen voor de vele vergaderingen, borrels en feestjes die op de planning staan! Geniet van zachte lavendelgeuren of het kruidige Oosten. Waan je in stomende kamers, bubbelende baden en tropische douches.

Beautiful Woman Relaxing in a Spa Center

 


Magnifieke mani & perfecte pedi

Zin om jezelf te verwennen, maar niet de hele dag de tijd? Een manicure of pedicure is ook een heerlijke manier om tot rust te komen. Dompel je voeten in een warm heerlijk geurend bad en laat je handen met rijke oliƫn gemasseerd worden om vervolgens gelakt en verzorgd te worden zodat ze de komende feestjes weer volop kunnen stralen.

 

ijsje

Comments

comments