Fix je wenkbrauwen binnen 1 minuut!

Door: Anna van Niel

0
3003
wenkbrauwen

Tegenwoordig is het not-done om je wenkbrauwen te vergeten tijdens je make-up routine. Het zijn dé eyecatchers van je gezicht en het is belangrijk om ze goed bij te houden. Vaak is het nog wel een klusje om de perfecte wenkbrauwpoeder te vinden of om ze gelijk aan elkaar te maken. Gelukkig hebben wij een paar tips waardoor jouw eyebrows binnen 1 minuut perfect zitten, dag in en dag uit!

Fix je wenkbrauwen

Het is in om zo natuurlijk en groots mogelijke wenkbrauwen te hebben. Vergeet je pincet dus eventjes en laat je wenkbrauwen hun gang gaan. We willen alleen geen monobrow, dus tussen de wenkbrauwen mag wel een beetje geplukt worden. Als je niet zo goed weet tot waar je in het midden epileren kan, kun je een wattenstaafje verticaal tegen je neus aanzetten. De haartjes die dan in het midden heel zichtbaar zijn kun je weghalen. Zo houdt je natuurlijke brows die een perfecte afstand van elkaar hebben.

Borstel ze vervolgens een beetje omhoog, zo kun je een paar verdwaalde haartjes weghalen of een klein beetje bijknippen. Doordat je je wenkbrauwen omhoog borstelt zullen ze ook meer volume hebben en dat willen we: big brows! Alleen sla hier niet te veel in door, je wilt geen wilde rupsen op je voorhoofd hebben. Als je je wenkbrauwen graag in vorm houdt kun je ze met een beetje Vaseline op hun plek houden.

Last van verdwaalde haartjes rondom je wenkbrauw en geen pincet bij de hand? Gebruik dan een beetje concealer om deze haartjes minder zichtbaar te maken. Super simpel en zo zie je er toch heel fris uit!

Snel en makkelijk: wenkbrauwpoeder. Werk je eyecatchers een beetje bij met een borsteltje en poeder, dit oogt vele malen natuurlijker dan wenkbrauwpotlood en het aanbrengen steekt minder nauw dan bij een wenkbrauwpotlood, saves time!

Comments

comments