Genieten van wellness tijdens de zwangerschap

Door: Anna van Niel

0
745

Je zwangerschap is een geweldige periode waarin je straalt en opbloeit, maar zwanger zijn kan ook zorgen voor moeheid van het lichaam, omdat er net eventjes wat meer gevraagd wordt van je lichaam. Om te zorgen dat je even helemaal ontspant en jezelf verwent kun je een heerlijk ontspannende massage- of spa day inplannen.

Om jezelf even net wat meer te pamperen tijdens de zwangerschap kun je verschillende ontspannende behandelingen ondergaan. Zo kan je een zwangerschapsmassage boeken. Bij een zwangerschapsmassage kun je plaatsnemen op een massagetafel waar speciaal voor jou buik een gat in zit, waar je je buik in kunt plaatsen. Overleg altijd van te voren met je masseur als je ergens klachten of speciale wensen hebt, zodat de masseur hier rekening mee kan houden.

Je kunt tijdens de zwangerschap ook naar een sauna om even goed te ‘detoxen’. Luister hierbij wel goed naar je lichaam en blijf niet te lang in een sauna zitten. Te veel hitte of uitdroging kan slecht zijn voor de baby en voor jezelf natuurlijk.
Als je tijdens de zwangerschap veel vocht vasthoudt kan een bezoekje aan de sauna uitkomst brengen. Door de hitte wordt je vochtafdrijving beter in werking gesteld. De sauna kan een heerlijke relaxende ervaring zijn voor moeder en baby.

Zorg altijd dat je de salon naar keuze inlicht over het feit dat je zwanger bent. Zo kunnen zij rekening houden met speciale wensen of behandelingen. Zin om heerlijk te ontspannen tijdens je zwangerschap? Boek bij ons de beste treatments. Voor meer informatie over zwangerschap wordt je doorverwezen naar dit artikel!

Comments

comments