De haarkleur trends van 2016

Door: Anna van Niel

0
3358

Het nieuwe jaar brengt nieuwe haarkleur trends met zich mee. Benieuwd wat de nieuwe trends zijn? Neem snel een kijkje!

Opaal haar

Deze hippe haarkleur is geïnspireerd op de opaalsteen. Om deze tint te krijgen wordt je haar eerst platinablond geverfd en vervolgens worden er verschillende pastelkleuren met een grijze glans in je haar aangebracht. Je haar krijgt eventjes wat te verduren, maar daarna heb je echt een prachtig en bijzonder resultaat! Wel is het een coupe die veel onderhoud vergt, want uitgroei met pastelkleurig haar is het nét niet.
opaalhaar

Lived in hair

We zagen al de ombre, bronde en balayage voorbijkomen en konden maar moeilijk kiezen welke het mooiste was, maar de lived in hair is de perfecte combinatie tussen deze drie stijlen en daarmee absoluut onze favoriet! Er worden subtiele highlights over het haar aangebracht en met een iets donkerdere tint wordt er een uitgroei nagebootst. Je haar ziet er natuurlijk uit door de overgangen. En onderhouden, dat hoef je bijna niet!
livedinhairz

Crystalizing

Deze haarkleur geeft je haar een speciaal effect waardoor het lijkt of het van kristal is. Perfect voor de blondines onder ons, want je haar moet als brunette eerst worden gebleekt en dit hoeft dus niet bij de blondines. Vervolgens krijg je een glanzende laag over je haar welke zorgt voor een net-van-de-kapper-vandaan effect en een lange tijd blijft zitten.
crystallizing

Oil slick hair

De kleuren die bij deze haartrend in je haar verwerkt worden geven het effect alsof je olie over je haar hebt gegoten, maar het is prachtig! Voor brunettes is dit een uitstekende optie, want de olie-kleuren blenden het beste met een donkere ondertoon.
oilslickhair

Shimmering hair

Bij deze haarkleurtrend wordt je haar bedekt met een glanslaagje in de kleuren koraal, rosé goud of lila.
shimmeringhair

Comments

comments