Haartrends voor de herfst 2016

Door: Anna van Niel

0
7797
haartrends voor de herfst 2016

De zomer is nog in gang, maar wij bereiden ons alvast voor op de herfst en wauw, wat brengt de herfst mooie haartrends voor 2016 met zich mee!

Textuur

Beach waves en haar met textuur is helemaal in. Ook in de herfst blijft dit nog een hot item. Omarm je natuurlijke haartextuur, dus heb je krullen, kroes of stijl haar? Show it! Je kan je natuurlijke haar beter uit laten komen door een diffuser op je föhn te gebruiken. Doe wat mousse in je haar tijdens het drogen en schud je haar los. Texture? Yes please!

haartrends voor de herfst 2016 haartrends voor de herfst 2016

Knotjes

We raken er niet op uitgekeken… Knotjes zijn perfect voor een luie zondag of juist een drukke shopdag. Zowel mannen als vrouwen zijn ervan in de ban en dat is niet gek, want een simpel knotje kan op zo veel manieren gedragen worden. Van een warrige knot tot strakke chignons, er is altijd een knot die perfect bij jouw persoonlijkheid past.

haartrends voor de herfst 2016

haartrends voor de herfst 2016

Golvend haar

Deze herfst kun je je warme nest induiken met vlechtjes of een – niet te strak – knotje, en zul je wakker worden met prachtig golvende lokken, waar je eigenlijk bijna niks voor hebt hoeven doen! Gekke bobbels in je haar maken niks meer uit, want dit is juist fashion. Een beetje een out-of-bed-look. You woke up like dis zullen we maar zeggen.

haartrends voor de herfst 2016

Antieke accessoires

Op de catwalk van herfstshows zag je ontzettend veel antieke accessoires in het haar verschijnen. Mooie tiaras en bijzondere juwelen zijn deze herfst dus in, maar het is meer een trend voor een bijzonder feestje dan voor een simpele werkdag vind je niet?

haartrends voor de herfst 2016

Gekreukeld effect

Deze trend is ontzettend old school, maar alsnog ontzettend gaaf. Begeef je in een Great Gatsby sfeer met dit jaren ‘20 kapsel. Maak een diepe zijscheiding en werk gel door het voorste gedeelte van je haar, neem dan een kam en creëer een s-vorm van je haren rondom je gezicht. Een beetje haarlak en je bent ready to go!

haartrends voor de herfst 2016

Vastgebonden

Als je een basic look mooi vindt, kun je hem een beetje oppeppen met een strik kriskras om je haar gebonden. Hierdoor creëer je een korset-achtige look. Fancy maar toch stoer!

haartrends voor de herfst 2016

Een zijscheiding

Volgens haarstylist James Pecis geeft de zijscheiding de vrouw een onafhankelijke en bijzondere twist. De vrouw is volgens hem tegenwoordig al heel zelfstandig en zelfbewust, dus daar mag je kapsel best op inspelen volgens hem!

haartrends voor de herfst 2016

Back to the ‘80’s

Dit seizoen is rijk aan veel textuur, volume en krullen. Daarom is het geen wonder dat de jaren ‘80 haarstijl weer zijn kop opsteekt. Giorgio Armani en Isabel Marant brengen het permanentje en strakke pijpenkrullen weer terug.

haartrends voor de herfst 2016

Comments

comments