Healthy: Banana pancakes van FoodWeLove

Door: Caro Bouwhuis

0
599

In de maand april voorziet FoodWeLove jou iedere week van een heerlijk en healthy recept op ons blog. Vandaag is alweer het laatste recept; de banana pancakes. Ze zijn net zo lekker als echte pancakes, maar dan een stuk gezonder. Treat yourself well! 

Banana pancakes

Pannenkoeken als ontbijt: waarom niet? Denise van The Little Things maakte deze versie voor ons, door de banaan en Birches muesli stiekem nog best gezond.

Ingrediënten voor twee personen

  • 1 banaan
  • 2 eieren
  • 25 gram Rude Health bircher muesli (verkrijgbaar bij Marqt, EkoPlaza of STACH)
  • Lyle’s Golden Syrup
  • olie of boter, om in te bakken

Bereiding

Stap 1: Prak de banaan helemaal fijn en doe het in een kommetje.
Stap 2: Meng de eieren met de banaan.
Stap 3: Roer de bircher muesli door het mengsel heen en laat het even rusten, zo dikt het in.
Stap 4: Verhit wat olie of boter in een koekenpan en schep een flinke lepel beslag in de pan, vorm vier kleine pannenkoekjes (afhankelijk van de grootte van de koekenpan). Draai de pannenkoekjes om als de bovenkant bijna droog is en bak ze kort nog even aan de andere kant.
Stap 5: Herhaal stap 4 totdat het mengsel op is.
Stap 6: Serveer de banana pancakes met wat Lyle’s Golden Syrup en eventueel wat vers fruit.
Stap 7Enjoy your breakfast! 

Comments

comments