Herfst highlights zijn hot!

Door: Anna van Niel

0
2708
herfst highlights zijn hot

De dagen worden wel grauwer, maar dit hoeft niet te betekenen dat ook jouw look donkerder kleurt. En het heeft ook wel wat, tijdens de zomer licht haar en tijdens de koudere dagen wat dieper en donkerder gekleurd haar. But wait! Waarom zou je de sparkle uit je haar halen als je het koude weer ook prima met een zomerse touch kunt combineren? Herfst highlights zijn namelijk hot!

Highlights zijn eigenlijk het hele jaar door hartstikke hot en zo ook in de herfst. Wat dacht je van meer caramel, kastanje of honing blonde highlights? Natuurlijk zijn er tig verschillende manieren om highlights aan te brengen. Ken jij deze manieren al?

Babylights

Babylights zijn subtiele highlights waarbij de eigen haarkleur wordt verbeterd, een soort opfrisbeurt dus. Je haarkleur wordt bij deze techniek niet veranderd en behoudt voor het grootste deel de natuurlijke kleur. Het haar leeft met deze kleuringstechniek als het ware op en ziet er gezonder en natuurlijker uit. Wil je een keer wat anders met je haar, maar geen drastische behandeling ondergaan? Dan is een subtiele verandering door middel van babylights perfect voor jou!
herfst highlights zijn hot

Highlights

Highlights zijn de welbekende ‘streepjes’ in je haar die lichter zijn dan je eigen haarkleur. Bij highlights kies je voor nét een tintje lichter dan je eigen haar om een speels en zomers effect te krijgen.
herfst highlights zijn hot

Lowlights

Het aanbrengen van lowlights in je haar is het tegenovergestelde van het aanbrengen van highlights. Bij highlights worden er lichtere plukjes in donker haar gezet en bij lowlights worden er juist donkere stukken in, met name, blond haar gezet, al kunnen lowlights ook gewoon in donker haar gezet worden. Voel je als brunette dus zeker niet buitengesloten! Lowlights zijn over het algemeen wat subtieler dan highlights omdat de donkerdere tinten onder de lichtere haren komen te liggen.Lowlights werken dus wel het beste in blond haar of haar met een lichtere kleur. Je zou eventueel lowlights kunnen laten zetten in een wat donkerdere kleur dan je eigen haarkleur zoals kastanjebruin.
herfst highlights zijn hot

Balayage

Ombré kenden we al natuurlijk, de lichte haarkleur met donkerdere uitgroei. Balayage is de nieuwe trend die hieruit voortvloeide. Het is een natuurlijke variant op de ombré look. Het is een mix van highlights en babylights die subtiel aangebracht worden in verschillende lengtes en punten van het haar, deze haarstijl oogt zo natuurlijk dat hij bijna geen uitgroei geeft en vrijwel voor iedere haarkleur geschikt is. Babylights zijn een heel natuurlijke variant op highlights. Bij deze techniek zijn de babylights maximaal twee tinten lichter dan je eigen haarkleur wat zorgt voor een heel natuurlijke look. Babylights an sich zijn al een geweldige treat voor je haar!
herfst highlights zijn hot

Lived in hair

We zagen al de ombre, bronde en balayage voorbij komen en konden maar moeilijk kiezen welke het mooiste was, maar de lived in hair is de perfecte combinatie tussen deze drie stijlen en daarmee absoluut onze favoriet! Er worden subtiele highlights over het haar aangebracht en met een iets donkerdere tint wordt er een uitgroei nagebootst. Je haar ziet er natuurlijk uit door de overgangen. En onderhouden, dat hoef je bijna niet!
herfst highlights zijn hot!
Wil jij graag herfst highlights rocken? Kijk dan op Treatwell.nl en boek je fabulous!

Comments

comments