Het perfecte mascaraborsteltje

Door: Anna van Niel

0
2057

We kennen het waarschijnlijk allemaal; de struggle genaamd het vinden van een fijne mascara. De één houdt van een dik borsteltje voor volle wimpers en de ander van gebogen en dun voor juist gekrulde wimpers. Maar hoe vind je de mascara en het mascaraborsteltje die aan jou verwachtingen voldoen?

Gekrulde wimpers

Als je wilt dat je wimpers mooi krullen moet je een gebogen mascaraborsteltje gebruiken. Als je voordat je de mascara aanbrengt eventjes je wimpers krult, krijg je een prachtig krullend effect. Belangrijk bij dit borsteltje is dat je de mascara met zigzaggende bewegingen aanbrengt, zo voorkom je klontjes.

Lange wimpers

Wil je langere wimpers? Kies dan een recht borsteltje met haartjes die ver uit elkaar staan. Hierdoor lijkt het alsof je wimpers verlengd worden.

Vollere wimpers

De grote ronde borstel met lange dunne haartjes zorgt ervoor dat jouw wimpers dikker dan ooit tevoren lijken! Kijk wel uit bij deze borstel dat je niet te veel laagjes aanbrengt, deze borstel heeft soms de neiging om snel te klonteren.

Wimpers au naturel

Voor jou is het rechte borsteltje uitstekend. Door het rechte borsteltje met korte haartjes wordt de mascara gelijkmatig over je wimpers verdeeld. Hierdoor hoef je niet zo veel mascara aan te brengen en behoud je een look-au-naturel.

Perfecte onderwimpers

Het kleine stompe borsteltje is perfect voor je onderwimpers. Door het kleine borsteltje kom je makkelijk bij ieder wimperhaartje zodat ook jouw onderwimpers mooi zwart zijn.
mascaraborstels

Comments

comments