Het regent zonnestralen

Door: Anna van Niel

0
835

Tijdens deze koude winterdagen dromen we allemaal wel even weg bij het idee om met je tenen in het zand, bikini aan en een cocktail in de hand een zomers kleurtje op te doen. Om toch een beetje dat tropische gevoel te krijgen tijdens deze regenachtige dagen, zou je natuurlijk naar een warme rustgevende zonnebank kunnen gaan.

Get tanned!

De UV-stralen van de zonnebank trekken in de huid, maar vaak zie je pas écht verschil na drie of vier keer onder de zonnebank. Heerlijk is het wel, even 20 minuten wegdromen en fantaseren over een warme vakantie. Daarbij kom je er ook nog eens met een gezonde kleur onder vandaan!

Heb je niet zo veel tijd en wil je instant bruin zijn? Tegenwoordig zijn er nóg snellere manieren om bruin te worden. Want heb je nou bijvoorbeeld morgen een bruiloft en bedenk je je net dat een licht jurkje toch niet zo mooi afsteekt bij een teint à la melkfles? Dan is een spray-tan behandeling jouw oplossing!
Binnen tien minuten een instant gezond zomers kleurtje die wel een week blijft zitten!

Door de geweldige ontwikkeling in spray-tan bestaan er nu cabines, waarin je in volledige privacy plaats mag nemen en na een aantal minuten er met een prachtige teint uitkomt. Wat ook heel fijn is, is dat je tussen twee tinten spray mag kiezen en zo dus de perfecte kleur bij jou huid kunt kiezen zodat je nooit meer oranje uit zult slaan! Dit geweldige apparaat is de ‘iSpray’ en is heel populair aan het worden. Kan ook bijna niet anders, want wie wil dat niet… binnen tien minuten een zomerse kleur, in volledige privacy, je blijft een volle week bruin en het is betaalbaar. Wat wil je nog meer?

Boek daarom nu je afspraak bij Treatwell en laat het zonnestralen regenen!

Comments

comments