Hoe werk je je huilogen weg?

Door: Anna van Niel

0
471

Het kan wel eens voorkomen dat alles tegenzit en je eventjes flink moet huilen. Die dagen kennen we, maar het vervelende aan huilen is dat je er dikke opgezwollen en rode ogen aan overhoudt. Niet zo handig als je zometeen een sollicitatiegesprek hebt, naar je werk moet, naar een feestje gaat of boodschappen moet doen.

Als je om welke reden dan ook nog de deur uit moet hebben wij tips zodat jouw huilogen binnen een paar minuten helemaal weg zijn.

#1 Tea time baby!

Nee we bedoelen niet met een kopje thee op de bank zitten om verder te snotteren. Al kan dit vaak ook even heerlijk zijn, maar om die puffy huiloogjes weg te werken kun je na het snotteren op de bank je theezakjes (neem er twee) herbruiken en leg ze, nog vochtig, ongeveer 10 minuten op je ogen. Zorg wel dat ze goed afgekoeld zijn, want verbrande ogen is ook niet je-van-het.

#2 Cucumber crush

Heeft je crush je neus hard op de feiten gedrukt en is het gevolg hiervan een ware stortbui aan tranen? No worries, komkommer zal je weer van je gezwollen eyes afhelpen. Ze helpen de zwelling van je ogen te verminderen.

#3 Spoon it

Met twee koude lepels die je even in de vriezer hebt gelegd kun je de zwelling ook verhelpen. Leg de bolle kant voorzichtig op je ogen en relax.

#4 Ice ice baby

Dat koude attributen zwelling verminderen is duidelijk, dus ijsklontjes in een washandje kunnen ook veel goeds doen.

#5 Black as my mascara

I want my lashes to be as long as the list of people I hate and my mascara as black as my soul. Dit soort zinnetjes zijn heerlijk op t moment als je even boos of verdrietig bent en flink gehuild hebt. Dé oplossing als je geen theezakjes, komkommer, lepels of ijs bij je hebt? Dep je ogen droog en maak ze donker op. Dit camoufleert je huilerige ogen en je ziet er simpelweg badass uit.

Comments

comments