How to: stressvrij je vakantie beginnen

Door: Anna van Niel

0
697
stressvrij

Voor velen begint de zomervakantie bijna of is deze zelfs al begonnen. Daarom een lijstje met tips om jouw vakantie stressvrij te beginnen.

Wellness will do the trick!

Wellness is zo goed als de oplossing voor al je problemen. Bad hair day? Boek een wellnessdag. Te veel aan je hoofd? Boek een wellnessdag. Verdien je een verwenmoment? Ook dan boek je een wellnessdagje of behandeling.

Om je vakantie heerlijk stressvrij te beginnen kun je ontspannen met een heerlijke massage. Hou je meer van zachte massages of moeten ze stevig zijn en geniet je van heerlijke aroma’s of niet? Massages zijn er in allerlei soorten en maten en je kunt precies aan de hand van je eigen behoeftes jouw favoriete massage kiezen.

Hebben jij en je vrienden een stressvolle periode achter de rug of willen jullie gewoon een dag ultiem genieten? Boek samen een spa-dag, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Tijdens het masseren of een plons in het bubbelbad kun je je friends gebruiken als perfecte uitlaatklep. Ongetwijfeld dat je je minder gestresst voelt als je de spa verlaat én je hebt even heerlijk quality time met je vrienden doorgebracht. Wat wil je nog meer?

Wellness doet wonderen en ook een bezoekje aan de sauna zal je goed doen. Tijdens een bezoek aan de sauna zweet je alle gifstoffen uit je lichaam waardoor je je energieker en opgeladen zult voelen. Je kan de wereld weer aan en je stress verdwijnt dus als sneeuw voor de zon!

Een gezichtsbehandeling is absolute heaven en geeft je die boost die je nodig hebt om de hele zomer lang te kunnen dansen, feesten en genieten. Een pluspuntje van een gezichtsbehandeling is dat er vaak dode huidcellen van je gezicht verwijderd worden of je huid extra gevoed wordt waardoor je dat bruine kleurtje nét iets langer behoudt.

Comments

comments