Dé indian summer make-up look!

Door: Anna van Niel

0
730
make-up

De herfst komt eraan, maar laat ons eerst nog even genieten van de Indian Summer, ofwel van de nazomer. De dagen zijn zwoel, maar koelen geleidelijk wel meer af. Om in deze overgangsfase van zomer naar herfst toch een prachtig nazomerse look te behouden hebben wij de perfecte tips!

Als je je mooie zomerse tint nog graag zo lang mogelijk wilt behouden is het slim om je huid goed te hydrateren, maar je kunt ook stiekem wel een beetje gebruik maken van bronzer. De bronzer mag niet té donker zijn en hij moet uiteraard wel bij je natuurlijke huidtint passen. Laat de bronzers met een oranje-achtige ondertoon in de schappen liggen. De bronzer geeft je een sunkissed look en een healthy glow!

Bij het aanbrengen van bronzer is het belangrijk dat je poeder aanbrengt op de plekken waar de zon je gezicht het eerst raakt, zoals je voorhoofd, neus, kin, jukbeenderen, maar neem ook je hals en decolete een beetje mee!

Vervolgens kun je een goudkleurige highlighter op je jukbeenderen en je neusbrug aanbrengen. Als je nog een beetje extra glow wilt, kun je ook een beetje highlighter op je sleutelbenen aanbrengen.

Om de indian summer look compleet te maken kun je een roze-perzikkleurige blush gebruiken. Vervolgens nog een likje mascara, zachte lippenstift of gloss et voila! Jouw Indian Summer look! Natural and beautiful.

indian summer

indian summer

indian summer

Comments

comments