6 makkelijke kapsels voor tijdens het reizen

Door: Anna van Niel

0
2542
makkelijke kapsels

Tijdens het reizen heb je enorm veel dingen aan je hoofd; de goede afslag niet missen, op tijd bij de gate zijn en je vliegtickets niet kwijtraken. Daarom is het logisch dat je alles behalve bezig wilt zijn met je haar. Om de reis voor jou iets prettiger te laten verlopen hebben wij 6 makkelijke kapsels op een rijtje gezet. Zo kan je je focussen op je reis en heb je geen last van bijzaken zoals je haar.

Specifieke criteria voor een fijn kapsel

 • Het kapsel moet snel gemaakt kunnen worden – het liefst binnen 30 seconden – .
 • Het kapsel moet comfortabel zijn. Want een lange vlucht met een trekkende hoofdhuid is ook niet alles.
 • Het kapsel moet tegen een dutje kunnen. Vervelende paardenstaarten waardoor je je hoofd niet lekker tegen de stoel aan kunt leggen zijn dus afgekeurd.
 • Het kapsel moet blijven zitten, de hele vlucht lang.

  let’s get ready for takeoff

  Laag knotje in je nek

  Zo heb je geen last van een vervelend elastiekje als je je hoofd tegen de hoofdsteun wilt leggen en hou je tegelijkertijd op een fashionable manier losse plukjes uit je gezicht.
  makkelijke kapsels

  The half-knot updo

  In plaats van een laag knotje in je nek kun je hem ook bovenop je hoofd maken. Zo heb je er ook geen last van als je een klein dutje doet en gegarandeerd heb je dit kapsel binnen 30 seconden gemaakt. Super simpel!
  makkelijke kapsels

  Fishtail braid

  Wil je een vlecht? De normale vlecht is natuurlijk perfect, maar de visgraatvlecht geeft je nét iets meer. Handig en simpel!
  makkelijke kapsels

  Pineapple ponytail

  Haal je haar uit je gezicht en nek door een ultra hoge paardenstaart te maken. Het effect? Een soort palmboom of ananas op je hoofd, maar hé naast dat dit een uitermate handig kapsel is, is het ook nog een keer on trend.
  makkelijke kapsels

  Boxer braids

  Benieuwd naar hoe je deze prachtige en – na een beetje oefenen – super gemakkelijke vlechten maakt?
  makkelijke kapsels

Comments

comments