Ben jij al helemaal klaar voor carnaval?

Door: Anna van Niel

0
611
carnaval

Carnaval staat om de hoek en de Brabanders onder ons staan te trappelen om zich weer in de meest bijzondere en gekke gewaden te hijsen. Ga jij dit jaar voluit met een gek carnavalskostuum of hou je het bij een kittige catsuit met kattenoortjes? Wat je aantrekt maakt eigenlijk niet heel veel uit, als je het alle dagen maar volhoudt! Want iets missen tijdens carnaval wil je natuurlijk niet. Wij hebben een aantal tips zodat jij jezelf eventjes flink kunt opladen vóór de carnavalsdagen om tot het gaatje te kunnen gaan! Alaaf!

Massage

Of je nou in ‘t Kielegat, Oeteldonk, ‘t Lampegat, Tullepetaonestad of een andere heerlijke bourgondische stad te vinden bent; om je helemaal klaar te stomen voor de carnavalsdagen is een massage natuurlijk eigenlijk verplicht! Zorg ervoor dat je een ontspannen mind hebt en je spieren los zijn zodat jij je de polonaise als een jong hertje mee trippelt.

Facial

Ben je van plan om je gezicht met carnaval flink te bewerken met schmink? Verzorg je huid van te voren dan wel extra goed om verstopte poriën en droge huid tegen te gaan. De oplossing is natuurlijk simpel, je kunt je huid lichtjes scrubben en vervolgens voeden met een vochtinbrengende crème, maar je kunt jezelf ook een beetje extra verwennen door een facial te boeken. Sit back and relax! Want jouw huid wordt optimaal verwend met scrubs, crèmes, masserende technieken en dat allemaal door een professional!

Ontharen

Ontharen voor carnaval, slecht idee? Dat is het niet: als je voor carnaval – laten we zeggen – je benen laat ontharen, heb je er de hele carnaval geen omkijken meer naar en kun je ’s ochtends uit bed rollen, je kostuum aantrekken en goan!

Pedicure

Tijdens die dagenlange danspasjes en polonaises krijgen je voeten heel wat te verduren. Daarom is dit het moment om een pedicure te boeken en je voeten even iets extra’s te geven voor ze dagen achter elkaar moeten springen, draaien en met liters bier overgoten worden.

Zorg dat je goed voorbereid carnaval in gaat zodat je optimaal kunt genieten!

Comments

comments