Lipsticks die perfect zijn voor de zomer

Door: Anna van Niel

0
2493
lipstick

De zomer is hier. Misschien lig je met je billen in het zand of werk je de hele vakantie door, hoe dan ook: lipstick maakt alles beter en deze kleuren mogen deze zomer dan ook echt niet ontbreken in jouw make-up tasje!

Sexy rood

Rood is altijd prachtig en een pluspuntje, de meeste mannen vinden dit ontzettend sexy! In de zomer is het belangrijk om je make-up lekker luchtig te houden als er een felrode lipstick op je lippen prijkt. Als je een avondje uitgaat naar die hippe Spaanse club of een gezellig barretje kun je natuurlijk meer uitpakken met je make-up, maar hou het in balans!

lipstick

Neutraal nude

Nude lipsticks zijn top. Je hebt een licht kleurtje op je lippen zonder te veel wow-factor, maar dit zorgt er voor dat je gemixt met mooie simpele make-up een natural beauty look kunt creëren. Let er wel op dat de nude kleur goed bij je gebruinde huidje past, want anders kan je er wat ziek uit gaan zien.

lipstick

Stoer roze

Met een knalroze lipstick kun je je bruine tintje extra benadrukken en je zomerse outfit laten knallen. Heerlijk zomers!

lipstick

Zoet perzik

Een perzikkleurtje is zacht, maar toch opvallend. Deze kleur op je lippen geeft je een gezonde uitstraling, matcht prachtig met een zongebruinde huid en geeft jou die échte beachlook.

lipstick

Read next:

Comments

comments