Makeover madness: winnaars aan het woord

Door: Caro Bouwhuis

0
1234

Treatwell has had a makover! Om dit te vieren hebben wij tijdens de makeover madness een week lang, iedere dag een specifieke makeover weggegeven. Daarvoor moest natuurlijk wel iets gedaan worden; denk aan je flirty knipoog met ons delen, je beste vriend of vriendin een treatment gunnen of je grootste beautyblunder vertellen. Alle winnaars hebben ondertussen hun treatment in ontvangst mogen nemen en delen nu met ons hun ervaringen!

#1 hair makeover – Laurent Salon & Spa

makeover SandraSandra was, dankzij haar lieve vriendin Marielle, de happy winnares van een heerlijke hairtreatment. Marielle heeft Sandra opgegeven omdat Sandra heel erg druk bezig is met afstuderen en daarnaast ook nog eens per 1 maart bij haar nieuwe job is begonnen. Als er iemand dus wat ontspanning heeft verdiend, is het Sandra wel!

Sandra mocht voor haar hairtreatment naar de Laurent Salon & Spa in Utrecht, wat zij een superluxe salon vindt. Deze salon biedt een totaalconcept voor lichaam, geest, hoofd, haar en huid. Een treatment bij de Laurent Salon & Spa betekent even wat me-time!

Sandra haar haren zijn eerst gewassen en aansluitend kon zij relaxen tijdens een hoofd- en voorhoofdsmassage. Na wat ontspanning was het tijd om het haar weer mooi in model te knippen en hierna zijn er wat highlights aangebracht in de kleuren warm- en lichtblond voor een verfrissende coupe. Om het af te maken is het haar mooi vol geföhnd en zijn er wat subtiele krullen gemaakt. Zoals Sandra zelf zegt, en waar wij het helemaal mee eens zijn, is het resultaat supermooi geworden!

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, is Sandra aan het einde ook nog opgemaakt met wat basis make-up; een egale teint, geshapete wenkbrauwen, wat mascara en eyeliner op haar ogen, en gestifte lippen. Sandra is heel erg blij met het resultaat en zal over een tijdje zeker terug gaan naar de Laurent Salon & Spa!

Treatwell wenst Sandra ontzettend veel succes met het afstuderen en bij haar nieuwe baan, maar dat komt vast wel goed met een nieuw kapsel en wat ontspanning!

#2 hair makeover – Cut & Go

Marielle makeover

Marielle is zo lief geweest om haar vriendin Sandra op te geven tijdens de makeover madness. Daarom is Treatwell zo lief geweest om Marielle ook op een hairtreatment te trakteren!

Marielle was superblij en verrast dat zij zichzelf ook een nieuw kapsel mocht laten aanmeten. Normaal gesproken gaat zij altijd naar dezelfde kapster, maar nu mocht Marielle naar de salon Cut & Go in Utrecht. Deze salon is gespecialiseerd in het knippen en kleuren van het haar en volgt de laatste trends en nieuwste technieken op het gebied van haar. Gegarandeerd een supermooi en trendy kapsel dus!

De kapster mocht van Marielle helemaal haar gang gaan, als het maar een kort kapsel zou worden! Dus ging de schaar in Marielle’s lob en werd er een mooie bobline geknipt. Daarna zijn er wat high- en lowlights aangebracht in de kleuren blond en bruin. Om de laatste puntjes op de i te zetten is het haar geföhnd en gestyled. Marielle is blij met haar nieuwe korte coupe, maar is er nog niet uit of ze het zo houdt of het weer laat groeien.

Na haar hairtreatment kreeg Marielle nog wat tips van de kapster om het haar goed en snel zelf te stylen. Mede door dit advies en de mooie coupe is Marielle zeer tevreden over de salon Cut & Go. Ze heeft zelfs al een vriendin doorgestuurd naar de salon!

#3 wimper makeover – F4Beauty

Nadine makeover

Nadine heeft zichzelf opgegeven voor de nieuwe set wimperextensions, door haar meest flirty knipoog naar ons op te sturen. Nadine is al lange tijd bekend met Treatwell en boekt dan ook regelmatig heerlijke treatments. Daarnaast haalt zij vrienden en familie over om ook via Treatwell te boeken. Allerlei redenen dus om eens flink in de watten gelegd te worden!

Nadine mocht voor haar wimperextensions naar schoonheidssalon F4Beauty in Amsterdam. Dit is een schoonheidssalon aan huis, waar de eigenaresse je alle aandacht geeft en echt de tijd voor je neemt. Nadine kon de salon eerst niet zo goed vinden, maar eenmaal aangekomen vond zij het een knusse en leuke salon.

Als eerste werd de make-up van Nadine verwijderd. Daarna kreeg Nadine uitleg over hoe de wimperextensions gezet zullen worden en kon ze kiezen hoe en welke er gezet werden. Nadine heeft gekozen voor de
Silk Lashes, dit zijn one-by-one wimperextensions gemaakt van zijde. One-by-one wimperextensions zijn losse wimpertjes die stuk voor stuk op je eigen wimperhaartjes worden geplakt. Het zetten van de wimperextensions duurde ruim een uur. Daarbij ongeveer een halfuur make-up verwijderen en uitleg opgeteld, vond Nadine het een hele lange zit. Maar wie mooi wilt zijn..

Nadine is heel erg blij met haar wimperextensions en vindt het resultaat prachtig. Ze zal ze na een aantal weken bij laten vullen, om zo nog langer van het resultaat te kunnen genieten! Wat ze wel jammer vindt is dat als ze ‘s ochtends wakker wordt, er nog wel eens wat wimpertjes op haar kussen zijn verschenen. Dit houd je helaas niet tegen, je wimpertjes vallen namelijk vanzelf uit als de groeicyclus is voltooid.  

#4 make-up makeover – Ava’s Beautybar

makeover5

De vraag was, wat is jouw grootste beauty blunder? Mirjam heeft wel eens per ongeluk een te donkere foundation gebruikt, waardoor het leek alsof zij met een coltrui aan in de zon heeft liggen bakken. Met deze, voor ons herkenbare, hilarische beautyblunder heeft Mirjam de make-up makeover gewonnen!

Mirjam is al langer bekend met Treatwell en heeft dan ook al meerdere treatments geboekt. Een make-up makeover is er eerder nog niet van gekomen, maar daar is nu verandering in gekomen! Mirjam mocht voor haar make-up makeover naar Avanelle van Ava’s Beautybar in Rotterdam. Dit is een beautybar voor zowel mannen als vrouwen. Mirjam werd erg vriendelijk en enthousiast ontvangen. Onder het genot van een glaasje prosecco kon de make-up makeover beginnen!

Mirjam is met een avond make-up opgemaakt, wat naar haar zeggen erg professioneel en mooi is gedaan. Dat kunnen wij, na het zien van de foto’s, natuurlijk alleen maar beamen. Mirjam werd voorzien van een mooie (in de juiste teint!) foundation, geshapede wenkbrauwen, een donkere smokey-eye en een mooie lipstick. Hier kreeg zij allerlei tips en tricks over, bijvoorbeeld welke kleuren mooi staan bij haar haar- en huidskleur en welke combinaties je kunt maken qua lip- en oogmake-up.

Mirjam ging die avond nog ergens een hapje eten en daarna een avondje uit. De mooie avond look kwam dus goed van pas!

#5 nails makeover – Tu Beauty

Nelly makeover

Nelly heeft, met drie kleine mannetjes en haar drukke baan, geen tijd om haar nagels te vijlen en te lakken. Doet ze dit wel, dan is na een dag de helft van de nagellak al gaan bladderen. Nelly verdient het dus wel om twee weken lang te genieten van gelakte shiny nails!

Nelly mocht voor haar manicure met shellac naar de Tu Beauty salon in Almere. Op dit moment wordt de salon verbouwd. Ondanks dat werd Nelly erg vriendelijk geholpen en werd er echt de tijd voor haar genomen. Dit blijkt wel uit het feit dat haar handen en nagels ruim twee uur lang vertroeteld zijn!

Als eerste werden de handen en nagels van Nelly schoongemaakt. Na het schoonmaken werden de nagels van Nelly in een mooie vorm gevijld en daarna kregen haar handen een heerlijk maskertje. Als afsluiter werden haar handen kort gemasseerd met een voedende crème. Toen was het tijd voor de shellac! Nelly heeft gekozen voor een zwarte lak met daaroverheen gouden glitters.

Nelly is erg blij met het mooie resultaat en kan nu eindelijk wat langer dan een halve dag genieten van haar gelakte nagels en verzorgde handen!

 

Comments

comments