Mascha’s favoriete beautyspots

Door: Ivona Parsic

0
2071

Wie kent de bekendste beauty blogger van Nederland nou niet? Mascha van Beautygloss.nl is een waar fenomeen, waar niemand meer omheen kan. Op haar negende startte ze haar eerste website en op haar dertiende was haar eerste blog een feit. Een aantal jaar later, in 2007, begon Mascha met Beautygloss. The rest is history…

In de Grazia van deze maand deelt Mascha haar favoriete beautyspots met ons. En natuurlijk is het geen verrassing voor ons dat Treatwell’s Beleef Beauty & Mady Lady hier ook tussen staan…

Beleef Beauty

“Na een facial stap ik als herboren naar buiten. Alle behandelingen worden uitgevoerd met de producten van Dermalogica, heerlijk.”

Bij Beleef Beauty in Den Haag kan je terecht voor ontspannende beauty behandelingen, anti-aging, permanent ontharen en aanpak van cellulite. Voor een witte glimlach bezoek je ook nog even de buren: WIT. Boek nu snel jouw behandeling bij Beleef Beauty.

Mady Lady

“Hier ga ik naartoe voor de mooiste en betaalbare manicure van Den Haag.”

Op de Korte Poten in Den Haag kan je lekker genieten van een massage, voetbehandeling, mani- en pedicure, facials en waxen. Vergeet niet een handdoek mee te nemen, douchen na een massage is namelijk verplicht bij Mady Lady. Leuk weetje? Ze werken met producten van Payot en Opi! Boek hier jouw behandeling bij Mady Lady.

Wat zijn jullie favoriete beautyspots?

Foto | Bron: Grazia Beauty Special Juni 2014

Comments

comments