Meal preppin’ voor op het strand

Door: Anna van Niel

0
846
meal preppin' voor op het strand

Lekker dagje strand op de planning? Vergeet de hele dag door dure hapjes kopen in strandtenten en bereid je eigen heerlijke snacks voor! Lekker én betaalbaar!

Groentewraps

Vul je (volkoren) wraps met groenten naar keuze en rol ze op in aluminiumfolie. Zo blijven ze de hele dag lekker!

Bananenbrood

Bak een heerlijk bananenbrood met chocolade, snij hem in plakjes en neem het mee in aluminiumfolie. Lees hier hoe je het lekkerste chocolade bananenbrood maakt!

Wraps

Wraps met roomkaas, rucola, zalm of kipfilet is ook heerlijk. Snij het in kleine rolletjes voor een lekkere trek of hou de wrap heel voor een goede lunch.

Groenten en hummus

Pak een tupperware bakje en snijd worteltjes, komkommer en tomaatjes. doe er vervolgens een klein afgesloten bakje hummus in. Geen geklieder, wel ontzettend lekker.

Watermeloen

Snijd de watermeloen van te voren al in stukjes en doe het in een bakje. Dit kan je natuurlijk ook met ander fruit doen!

Salades

Wat vind je van bijvoorbeeld een salade van rogge met venkel, bleekselderij en een eitje? Gezond en makkelijk voor te bereiden!

Crispy bites

Voor de knapperige trek kun je kikkererwten bakken tot ze krokant zijn. Een gezonde vervanger van chips of noten in een krokant/gefrituurd jasje.

Pizza

Pizza die gezond is? Jazeker! Het kost eventjes wat tijd, maar dan heb je ook een verrukkelijk tussendoortje! Snijd de pizza in puntjes en doe het in een bakje.

Koekjes

Koekjes zijn verrukkelijk, maar zijn ze ook gezond? Deze hartige haverkoekjes met zaden en rozemarijn zijn gezond en vullen goed voor op het strand!

Read next:
> Hoe verzorg je je haar in de zomer?
> Hitte proof make-up
> How to: stressvrij je vakantie beginnen

Comments

comments