In 7 stappen je eigen mini makeover

Door: Anna van Niel

0
1167

Aan het begin van een nieuw jaar willen veel mensen graag een kleine makeover van zichzelf om het nieuwe jaar fris te starten. Daarom hebben wij voor jou 7 stappen op een rijtje gezet om zelf een mini makeover te houden!

#1 Get inspired

Draag je vaak dezelfde warme truien of standaard broeken? Is je inspiratie ver te zoeken? Kijk eens hoe het er met de fashion en beauty trends voor staat op dit moment! Bekijk etalages, je favoriete tijdschriften of je lievelingszangers en -BN’er om inspiratie op te doen.

#2 Choose a signature item

Hoe kan je het nieuwe jaar beter beginnen dan jezelf een nieuw statement accessoire aan te meten? Als je genoeg inspiratie hebt vind je waarschijnlijk al snel een kledingstuk of accessoire waar jij gek op bent en wat jou naam schreeuwt. Gebruik dit statement als basis en ‘bouw’ je outfit er als het ware omheen. Keep the rest simple en go all out met je signature item!

#3 Verwen jezelf

Wil je je zelfverzekerdheid een beetje boosten? Denk dan niet alleen aan de cover-ups, maar denk ook aan hetgeen onder je kleding. Koop een sexy lingeriesetje voor jezelf en voel je mooi en verleidelijk. Wedden dat je dit ook uit zult stralen? En de boyfriend is er ook enorm blij mee!

#4 Het is eigenlijk super easy

Kleine veranderingen die je doormaakt hebben al een grote impact op jou transformatie. Ruil je basic sweater in voor een trui met een hippe print of draag eens hakken in plaats van platte schoenen.

#5 Money & your best friend

Met een beetje geld en het goede advies van je BFF kun je op pad gaan om de leukste items en beautyproducten voor jezelf te kopen. Je BFF is niet alleen hartstikke gezellig, maar ook nog eens heel handig tijdens dit soort tripjes, omdat zij jou advies kan geven over wat jou wel en wat jou wat minder staat. Awesome right?

#6 What about your hair color?

Bij je makeover komt de kapper natuurlijk ook om de hoek kijken. Wat denk je van een nieuwe lengte, een nieuwe coupe of een ander kleurtje? Stap eens uit je comfort zone en doe iets wat je stiekem al heel lang wilt, maar nooit gedurfd hebt.

#7 What about your make-up?

Draag je normaal gesproken geen of heel weinig make-up? Verras jezelf én omstanders eens met een fancy make-up look. Kies voor een oogschaduw of een zachte eyeliner! Kies vooral voor iets waar jij je prettig bij voelt!

Comments

comments