Mix & match jezelf summer ready!

Door: Anna van Niel

0
925
summer

Met de Summer Beauty Guide kun je nu drie behandelingen boeken en een korting van 35% op de derde behandeling krijgen! Heb jij binnenkort een feestje op de planning staan of vind je het gewoon heerlijk om jezelf te verwennen? Wij hebben een aantal voorbeeld ‘matches’ voor je gemaakt! Mix en match jouw eigen favo behandelingen!

Ready to party

Als je een feestje hebt wil je er natuurlijk tip top uitzien. Wat is er dan fijner dan jezelf door een professional – of meerdere – onder handen te laten nemen? Wat dacht je van een bezoekje aan een blow dry bar om je haar in model te laten föhnen, even snel langs een beautysalon om je benen zijdezacht te laten harsen en vervolgens je voeten te laten pamperen bij een nailbar? Ready to party!

summer

Ready for the beach

Heb jij een dag of een week strand in het vooruitzicht? Get beach ready met onze hulp! Laat je oksels harsen en je bikinilijn waxen of harsen zodat je zorgeloos op vakantie kunt genieten. Om alvast een zomers kleurtje op te doen kun je een spray-tan nemen. Klaar om met je tenen in het zand en een koud drankje in je hand te genieten van de zomer.

summer

Ready to sport

Blijf jij graag in shape? Gebruik onze Summer Beauty Guide om op je derde behandeling 35% korting te krijgen! Laat jezelf bijvoorbeeld eerst even ontspannen met een gezichtsbehandeling, pak daarna je sportspullen bij elkaar en hit the gym voor die ultieme summer body. Verdient je lichaam ook wel wat ontspanning en rust? Doe eens lekker yoga!

summer

Ready to relax

Houdt jij van een zorgeloze zomer? Get your nails fixed, neem een massage en wat vind je van IPL? Deze ontharingstechniek zorgt er voor dat jij je nooit meer onzeker hoeft te voelen over stoppeltjes of haartjes. Perfect toch? Sit back and relax

summer

Sla de treatments van je Summer Beauty Guide op. Nadat je van 2 behandelingen hebt genoten, mailen we je een kortingscode t.w.v. 35% die je kan gebruiken voor je 3e treatment. Let op: de eerste 2 behandelingen moeten vóór 15 augustus plaatsvinden. Deze unieke code is geldig t/m 30 september. Ben je on a roll en wil je nog meer treatments boeken? Dan krijg je nog een kortingscode voor je 6e behandeling. Bekijk hier alle voorwaarden.

Comments

comments