Mooi de herfst in

Door: Anna van Niel

0
600

De herfst komt eraan en de switch naar (nog wat) kouder weer betekent ook een switch in je beauty-routine. In de zomer gingen we massaal van een donkerdere haartint naar zomerse lichte kleuren, vervingen we onze donkere nagellak voor een pastelkleurige en was het zand op het strand de enige scrub die je misschien nodig had. Tijden veranderen en daarom kun jij je nu ook heerlijk verfrissen om het nieuwe seizoen te lijf te gaan.

Geef je haar wat verfrissing

Na de vakantie heeft je haar heel wat te verduren gekregen. Zee, zon en chloor van het zwembad is niet heel goed voor je haar. De herfst is daarom perfect om je haar weer een boost te geven. Vervang je lichte lokken voor een meer herfstachtige kleur of behandel je haar met een fijne treatment zodat ze het koudere weer kunnen trotseren.

Begin de herfst ontspannen

Na de vakantie ben je vaak al redelijk relaxt, maar als je denkt aan de stapels werk die weer op je te wachten staan is het meer dan logisch dat je weer even in de stress schiet. Daarom kun je je herfst zorgeloos tegemoet gaan onder het genot van een heerlijke massage. Houd je van hotstone massage of wil je een specifieke massage voor je schouders? Er zijn allerlei verschillende massages waaruit je kunt kiezen. Kies en relax nog eventjes door.

Verzorg je gezicht nét iets beter

Trakteer je door de zon gekuste huidje op een fijne gezichtsbehandeling. De zon geeft je een prachtige blos en teint, maar beschadigt je huid ook heel erg. Daarom is de herfst hét perfecte moment om, als de zon wat minder vaak en fel schijnt, je huid weer te reboosten. Met een gezichtsbehandeling pamper jij je huid net eventjes wat meer, maar je kunt ook met mooie make-up de herfst ingaan. Denk dan bijvoorbeeld aan wat donkerdere tinten dan je in de zomer gebruikt en trek die bordeaux rode lippenstift maar weer uit de kast!

Nagels: nieuwe kleurtjes

In de zomer ga je voor zoet, licht en kleurig. In de herfst ga je voor bordeauxrood, diep oranje, goud of bruintinten. Althans, dit zijn de typische herfstkleuren. Wil jij je één voelen met de herfst? Breng een bezoekje aan een fijne nailbar en plak er misschien een handmassage-behandeling aan vast! Genieten!

Read next:
> Wil jij deze highlighters hebben?
> Beauty behandelingen die je beter niet zelf kunt doen
> 5 fijne nailbars in…

Comments

comments