Multi-way droogshampoo gebruiken!

Door: Anna van Niel

0
1319

Droogshampoo: wat moeten we zonder? Het is dé uitvinding tegen vette lokken. Maar wist je dat je droogshampoo voor meer dan alleen vette lokken gebruiken kunt? Lees snel verder!

Volume en textuur

Om wat meer volume en textuur te creeren in je haar is droogshampoo je beste vriend! Spray de avond van te voren een beetje droogshampoo tussen je lokken en je zult zien dat je uit bed stapt met een prachtig volumineus koppie.

Gestylde wenkbrauwen

Ja, ook is droogshampoo enorm handig bij het oppoetsen van je wenkbrauwen. Spray een klein beetje op je vingers of op je wenkbrauwborsteltje en kam ze in de juiste vorm. Je brows blijven de hele dag on fleek en hebben meer volume!

Lossere krullen

Plakken jou krullen vaak aan elkaar á la dreadlocks? Beetje droogshampoo erin sprayen en je zult merken dat je plukken losser en natuurlijker vallen. Door de shampoo worden natuurlijke oliën weggehaald en plakt je haar minder aan elkaar.

No hairspray needed

Gebruik je haarspray maar al te graag, alleen vind je het vervelend dat je hairdo er zo ontzettend hard van wordt? Droogshampoo zorgt ervoor dat je haar op z’n plek blijft, zonder het harde effect van haarspray. Geweldig toch?

Get a grip!

Haarspeldjes zijn geweldig als je piekerige haar alle kanten opstaat, maar ze kunnen ook erg onhandig zijn wanneer ze ieder moment uitglijden. Als je er een beetje haarspray op sprayt blijven je speldjes beter zitten en blijft je kapsel de hele dag goed zitten!

Comments

comments