New year, new look!

Door: Anna van Niel

0
700

Treatwell heeft een makeover!

Voor Treatwell staat er veel moois te gebeuren in het nieuwe jaar. Iedere dag wordt er vanuit het kantoor in Amsterdam hard gewerkt om je de beste service te bieden, te inspireren met de nieuwste behandelingen en fijnste salons bij jou in de buurt. Maar niet alleen jij ondergaat soms een makeover, nu zijn wij aan de beurt! Binnenkort verschijnen wij in een nieuwe look & feel. Stay tuned! We gaan je verrassen!

Terugblik 2015

Maar eerst willen we even terugkijken naar een extreem mooi 2015, waarin we veel van onze klanten blij hebben gemaakt met fijne treatments in professionele salons. Jouw review(s) zorgen voor kwaliteit van ons aanbod en betrouwbaarheid bij het boeken van de salon die bij jou past. Daar zijn wij je enorm dankbaar voor.

We vinden schoonheid en gezondheid steeds belangrijker

Inmiddels zijn er meer dan 2500 betrouwbare salons aangesloten op ons platform in de Benelux. De beauty markt wordt groter en we vinden het steeds belangrijker om in onzelf en onze schoonheid te investeren. Er worden bij ons dan ook steeds meer verschillende behandelingen geboekt. Neem hier nog eens een kijkje tussen al onze categorie├źn: kapper, massage, gezicht, lichaam, ontharen, nagels, spa & sauna, fitness & yoga.

Ook zijn steeds meer salons via Treatwell na werktijd en op zondag open. Je boekt heel makkelijk en snel, via onze site en app.

Op naar een stralend 2016!

Liefs van Treatwell

Comments

comments