Tips: ’s ochtends sneller klaar met je haar

Door: Anna van Niel

0
2047

Met deze tips hoef je ‘s ochtends minder tijd te besteden aan je haar!

Hoe heerlijk is het als je ‘s ochtends net even wat langer kan blijven liggen, omdat je haar door de volgende tips wat minder tijd van je vergt? Lees mee en geniet van een paar minuutjes langer in bed!

Switch it

Allereerst is het slim om je – waarschijnlijk – kunststof borstel te vervangen voor een borstel met varkens- of zwijnenhaar! Door deze borstels zul je niet alleen statisch haar tegengaan, maar door de zachte aanpak van de borstel op het haar zal je haar er al snel veel gezonder uit gaan zien! Hierdoor hoef je dus minder in de weer met je haar, wat je dan weer tijd scheelt!

Sweet and soft

Gebruik een microvezel handdoek. Deze zijn niet alleen zachter voor het haar, maar nemen vocht ook veel beter op en zul je ‘s ochtends dus minder tijd kwijt zijn met het droogmaken van je haar!

Evening wash

Logisch natuurlijk, als je de avond ervoor je haar wast hoef je dit ‘s ochtends niet meer te doen én bespaar je dus tijd! Zorg wel dat je niet met nat haar gaat slapen, want dit zorgt ervoor dat je haar afbreekt en weer een heleboel extra aandacht nodig gaat hebben.

ochtendhaarsne;

Makkelijke kapsels binnen drie minuten!

Heb je nou voorgaande tips nagelopen, maar wil je toch ook nog iets ‘leuks’ met je haar doen? Ga voor een leuk hipster knotje. Hierbij draai je de bovenste lokken van je haar in een knot en laat je de rest loshangen. Maak hem zo groot of juist zo minimalistisch mogelijk!

Hoe leuk is de vlechtkroon! Dit is een heel simpel kapsel, maar het lijkt alsof je er veel tijd aan besteed hebt omdat het er toch ook wel heel classy uitziet! Pak voor dit kapsel van allebei de kanten twee plukken haar, maak dan van beiden plukken een vlecht, leg ze naar achteren en zet ze daar samen vast met een schuifspeldje. Voila!

Een simpel knotje is ook altijd leuk, of ga je liever voor een wat uitdagender uitziende ‘knot’ zoals de Franse chignon. Om deze knot te maken doe je eerst je haar in een lage staart. Net boven het elastiekje maak je een opening en duw je je volledige staart doorheen. Dit blijf je herhalen (de staart maakt als het ware koprollen). Zodra er niks meer te rollen valt zet je hem met schuifspeldjes vast en voila, simple as that!

Comments

comments