Party treatments

Door: Caro Bouwhuis

0
528

Met ADE en de vele feestjes in december in het vooruitzicht is het weer tijd om onszelf op te doffen. Natuurlijk heb je niet altijd zin om uren voor de spiegel te gaan staan, hoe fijn is het dan om terug te kunnen vallen op long lasting treatments? Wij hebben voor jou de beste party treatments op een rijtje gezet. Zo hoef je alleen nog maar aandacht te besteden aan je outfit!

stocksy_txpc35820b8sn6100_medium_932289Bambi-ogen

Wekenlang genieten van lange volumineuze wimpers zonder hulp van mascara en een wimperkrultang, welke vrouw wilt dit nou niet? Laat de ultieme bambi-oogopslagstocksy_txpfff7da71qw8100_medium_729272 creëren met wimperextensions die qua lengte en krul perfect bij jouw ogen passen.

Brow-wow

Je wenkbrauwen elke dag retestrak epileren en bijkleuren is nogal een klusje, dus waarom laat je dit niet af en toe doen? Laat ze threaden voor het meest strakke resultaat en verven zodat je ze voorlopig niet bij hoeft te tekenen.

stocksy_txp0722fdacqob100_medium_228016

Blow dry en styling 

Een prachtige bos krullen, de perfecte vlecht of va-va-voom volume in je haar? Met een blow-dry of hairstyling gedaan door een professional geniet je dagenlang van prachtige lokken.

copy-of-studio_004Perfect manicure

Tijd (of zin) om voor elk feestje je nagels opnieuw te lakken heb je niet, maar om nou met afgebladderde nagellak rond te lopen? Laat je nagels lakken met gellak! Gellak is een tussenweg tussen nepnagels en mooi gelakte nagels. De lak blijft zeker twee weken zitten, bladdert niet af, zorgt voor extra stevigheid van de nagel en scheuren en afbreken wordt geminimaliseerd. Lucky you! Nu alleen nog jouw perfecte kleurtje uitkiezen and let the party begin!

Read next:
> Herfst highlights zijn hot!
> Trend: When in doubt, wear red!

Comments

comments