Met deze tips ben jij perfect voorbereid voor je valentijn

Door: Caro Bouwhuis

0
503
date

Heb je een date op de planning staan met je secret Valentine of Mr. Right waar je al een tijdje een oogje op hebt? Dan wil je er natuurlijk op je best uitzien. Wij hebben een aantal tips and tricks waarmee jij helemaal voorbereid naar je date kunt gaan.

Make-up

Ga je op een eerste date voor de nude look of toch liever iets meer glam? Een visagiste kan jou hier als de beste in adviseren. Daarnaast tovert zij jou om tot een echte beauty queen, met een make-up look helemaal op jou aangepast.

Wimpers

Voor een verleidelijke oogopslag breng je wat mascara op je wimpers aan. Is dat niet voldoende? Kies dan voor een sexy winged eyeliner. Wil je je date helemaal inpakken met grote bambi-ogen? Kies dan voor fake wimpers! Je kunt een wimperstrip aanbrengen voor een avondje of one-by-one wimperextensions laten zetten. Zo geniet je wekenlang van een sensuele blik.

Massage 

‘Wat trek ik aan?, ‘Hopelijk wordt het leuk!’ en ‘Wat zal hij van mij vinden?’, zijn een aantal vragen die door je hoofd spoken voor je eerste date. Dit is natuurlijk ontzettend stressvol, hoe fijn is het dan om te ontspannen tijdens een heerlijke massage? Zo vergeet je even die vervelende gedachtes en kom je helemaal zen aan op je date!

Waxen 

Wil je tijdens je date dat mooie nieuwe jurkje aan, maar staat hij toch net iets beter met blote benen? Laat je benen dan waxen en steel de show met je fabulous look. Trek als extraatje ook nog je fashionable high heels uit de kast en gegarandeerd dat je date versteld staat!

Blow-dry

Wil je je haar net mooi föhnen of opsteken, lukt het niet omdat je een bad hairday hebt. Kies het zekere voor het onzekere en maak een afspraak voor een blow-dry. Jij bent nu verzekerd van een prachtige hairdo!

Manicure 

Last but not least, vergeet je handen niet! Laat met een manicure je handen lekker vertroetelen en je nagels lakken in een mooi kleurtje.

Comments

comments