Hotspots om je in de stad op vakantie te voelen

Door: Anna van Niel

0
1205
hotspots

Blijf je deze zomer lekker thuis? Met deze vette hotspots in onze hoofdstad ben jij niet meer weg te slaan uit Nederland en zullen je vriendinnen op Ibiza jaloers zijn.

Waterkant Amsterdam

Deze fijne spot aan het water op de grens van Amsterdam centrum en West is geïnspireerd op Paramaribo. Vergeet dure vliegtickets naar Suriname en proef dezelfde sfeer in ons eigen kikkerlandje. Een dosis relaxtheid, lekker eten en smakelijke Surinaamse biertjes.
hotspots

@waterkant_amsterdam

Cafe de Ceuvel

Dit café ligt in Amsterdam Noord en is volledig gemaakt van gerecyclede materialen. Dit geeft het café een unieke en hippie-achtige twist: vrijheid en blijheid gegarandeerd! Dit café hecht veel waarde aan goed eten wat betaalbaar en niet slecht voor het milieu is. Ze gebruiken lokale producten, maar in de toekomst willen ze ook hun eigen producten gaan verbouwen, bereiden en verkopen. Hoe leuk klinkt dit?
hotspots

@cafedeceuvel

Meneer Nieges

Meneer Nieges is het werk van de mannen die achter Hannekes Boom, Disco Dolly, De Vergulde Eenhoorn, Cannibale Royale en de Bloemenbar zitten. Klinkt al als een succesverhaal vind je niet? In de zomer heerlijk op de picknickbanken neerstrijken en genieten van het uitzicht van boten die langs varen. Je kunt hier van de ochtend tot laat in de avond genieten van heerlijke hapjes, drankjes en dansjes.
hotspots

@meneernieges

Canvas op de 7e

Op het dak van het Volkshotel vind je dit tijdloze pareltje. Vooral in de zomer is dit een must-go, omdat je er kunt genieten van een geweldig uitzicht over bloeiend en rumoerig Amsterdam terwijl je in één van de bubbelbaden dobbert met een cocktail en een lekker hapje in je hand.
hotspots

@canvasopde7e

PLLEK

Geniet van je vakantie in één van de heerlijke ligstoelen in dit restaurant aan het IJ in Amsterdam Noord. Bewonder de skyline van Amsterdam en geniet op zondagmiddag van live muziek. Wie heeft het nog over de Antillen of Australië?
hotspots

@pllek_amsterdam

Dok Amsterdam

Hét stadsstrand van Amsterdam: bespaar je de angst van vliegen naar een verre bestemming en pak de fiets, de step, de trein of de bus naar Dok Amsterdam. Dit juweeltje ligt in het Westelijke Havengebied en ze hebben alles uit de kast getrokken om dit een perfecte place-to-be te laten zijn.
hotspots

#dokamsterdam

Bij Storm Amsterdam

In Amsterdam Oost (Zeeburg) ligt dit leuke strandrestaurant. Je kunt hier van alles doen als je je even verveelt. Zelfs op druilerige dagen! Zo kun je op het strand landzeilen of gewoon genieten van een lekkere lunch of een gezellig diner.
hotspots

Hannekes Boom

We sluiten af met een all time favorite: Hannekes Boom. Deze strandtent ligt gewoon in hartje centrum van Amsterdam aan de Dijksgracht 4. Als je een bootje hebt kun je een dagje varen mooi afsluiten met een bezoek aan Hannekes, want het is goed bereikbaar én je kunt gemakkelijk aanmeren bij deze gezellige tent!
hotspots

Comments

comments