Powervrouwen: top tien van Treatwell

Door: Caro Bouwhuis

0
1096

Powervrouwen, wie zijn dat nou? Zijn dat de stereotype zakenvrouwen in mantelpakjes, op torenhoge pumps, met prachtige make-up en een super carrière? Nee, wij vinden van niet. Wij vinden elke vrouw een powervrouw; of je nou een succesvol bedrijf runt of fulltime moeder bent, en iedereen die daar tussenin zit. Because, who run the world? Girls!

Het is vandaag Internationale Vrouwendag en het thema van dit jaar is ‘sisterhood’. ‘Sisterhood’, staat ervoor dat wij elkaar, als vrouw zijnde, liefhebben en steunen. Om onze ‘sisters’ all over the world vandaag in het zonnetje te zetten hebben wij onze eigen (willekeurige) top tien powervrouwen gemaakt!

 • Beyoncé Knowles
  Want wie geeft ons meer girlpower, tijdens break-ups, deadlines of een girls night out, dan Queen B?
 • Olcay Gulzen
  Er altijd flawless uitzien, drie modelabels runnen én het leger des Heils steunen, wie doet dat haar na?
 • Angelina Jolie
  Bezig bijtje Angelina Jolie zet zich, naast haar fulltime jobs als actrice en moeder, in voor de United Nations High Commisioner for Refugees en helpt hiermee vluchtelingen.
 • Anna Nooshin
  Met een CV van schoonmaakster tot aan het opzetten van het succesvolle platform NSMBL.nl is Anna Nooshin on top!
 • Hillary Clinton
  Als voormalig first lady en daarna minister van Buitenlandse Zaken, stelt Hillary Clinton zich nu verkiesbaar als eerste vrouwelijke president van Amerika. Dat is nou girlpower!
 • Linda de Mol
  Met het presenteren van meerdere programma’s, een eigen talkshow,  acteren in vele Nederlandse series en films, een eigen magazine, een stichting voor gezinnen die het financieel krap hebben én tegenwoordige een eigen videoplatform mag Linda de Mol zich met recht een powervrouw noemen!
 • Oprah Winfrey
  Queen of the talk show, Oprah Winfrey, is een voorbeeld voor vele vrouwen. Naast haar werk voor haar eigen ondernemingen zet Oprah zich in voor arme meisjes over de hele wereld en heeft zij haar eigen biologische boerderij op Hawaii gesticht.
 • Taylor Swift
  Van schattig countrymeisje tot één van de grootste popsterren worldwide, de transformatie maakte Taylor Swift in één klap beroemd. Ondanks haar status als wereldster verrast zij graag haar fans met bezoekjes en cadeautjes. Isn’t she lovely?
 • Neelie Kroes
  De belangrijkste Europese zakenvrouw, Neelie Kroes, komt uit ons eigen kikkerlandje! Zij heeft ontzettend veel bestuurlijke functies en staat in de lijst van tijdschrift Forbes als één van de machtigste vrouwen ter wereld.
 • JIJ!
  In elke vrouw schuilt er een powervrouw, ook als je geen eigen business begint of niet elke dag op torenhoge pumps loopt. JIJ bent ook een powervrouw!

 

Comments

comments